Blogista

Oikein valoisaa, lämmintä ja mukavaa kesää, kesänloppua kaikille. Toivottavasti jokainen on saanut nauttia edes jonkunmoisesta lomasta, uimarannoista, grilliruuasta ja tuulenvireestä parvekkeella. Valoisista öistä, aurinkorasvan tuoksusta, mansikoista ja vastaleikatulla nurmikolla hyppelevistä koirista. Toivottavasti kaikille kuuluu hyvää.

Olen niin iloinen, että pääsen taas blogin kirjoittamisen pariin. Tarkoitus olisi siis taas käynnistellä, vaikka sitten köhien ja yskiskellen blogikirjoittamista. Olen kuluneiden kuukausien aikana ehtinyt jopa kaivata blogia ja se on hyvä, tästä on hyvä jatkaa.

Kesäloma myös blogin kirjoittamisesta teki siis hyvää. Saatanpa tehdä tästä jokavuotisen jutun. Syitä tauon pitämiselle oli tietysti muitakin. Lähinnä kiire, vaikka eihän kiire mikään oikea syy koskaan ole... Mutta kevään aikana sain opinnot suoritettua loppuun ja paperit ulos edellisestä koulusta ja haettua uuteenkin opinahjoon, joten opiskelut jatkuvat vielä. Olen vielä tällainen hullu joka yhdistelee täyttä työviikkoa ja siihen päälle korkeakouluopintoja, joita jostain syystä vain jatkan ja jatkan. Pakko kai myöntää, että pidän opiskelusta.

Blogi saattaa nyt tauon jälkeen kokea muutamia enemmän tai vähemmän kosmeettisia muutoksia, mutta niistä lisää myöhemmin, ehkä.

Elokuvia en ole liiemmin katsellut tauon aikana, mikä on sekin ollut aika ihanaa. Että on saanut vain tulla sille päälle, että voisi katsoa elokuvan tai sitten ei, jos siltä tuntuu. Aion ehdottomasti pitää tästä asenteesta kiinni, vaikka blogi nyt "päällä" taas onkin. Lähinnä itseäni henkisesti valmistelen ja varoittelen siitä, että blogin kirjoitustahti voi olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Mutta nyt ainakin vähäksi aikaa on taas kirjoiteltavaa, kun yrittää muistella, mitä sitä onkaan tullut katseltua viimeisen neljän kuukauden aikana.

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin nääs. 😀

  VastaaPoista
 2. Kiva, että palaat! :) Ja onnea (jatko)opintoihin!

  VastaaPoista
 3. Ihana kun olet takaisin :) Täällä myös eräs, joka suoritti opintoja työn ohessa viimeiset pari vuotta. Oli mahtavaa, mutta todella kiireistä. Nyt on pakko antaa aivojen levätä. ;) Onnea sinulle opintoihisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Itse olen näinä opiskelun ja työn yhdistämisen vuosina huomannut, että itselle se ei ole ongelma eikä mikään ja siitä jopa nauttii, mutta kanssaihmisille olen täysin varmasti parempi ihminen silloin kun "kiirettä" ei ole.

   Poista