12 tammikuuta 2018

Critics' Choice Awards 2018


Itsekin vähän nukahdin näiden palkintojen suhteen. Kaikki huomio oli Kultaisissa maapalloissa, niin en tajunnut edes tarkistaa, että nämä pystit jaettiin näin nopeasti peräjälkeen. Sen linjauksen tein tänä vuonna, että BAFTA-pysteistä en turise nyt ollenkaan. Suoritin itse oman analyysini ja tulin johtopäätökseen, että ne ovat niin oma juttunsa Yhdysvaltain elokuvateollisuuden suurimpiin palkintoihin nähden, etten koe niitä tarpeellisiksi palkintokauden seurantaa tehdessäni. En minä mistään Ranskan Cesar-palkinnoistakaan koskaan kirjoita.

Critics' Choice-palkinnot tosiaan jaettiin torstai-iltana Hollywoodissa. Gaalan juonsi näyttelijä Olivia Munn, joka on nyt jostain syystä tapetilla tällä palkintokaudella (hän oli myös kuuluttajana SAG-ehdokkuuksia julkistettaessa). Oscareita ajatellen nämä palkinnot paljastuivatkin yllättävän paljastaviksi. Tässä vaiheessahan on jaettu vasta Golden Globet ja nyt nämä Critics Choice-palkinnot. Molemmat tärkeitä pystejä, mutta niiden päättäjäelimistö koostuu toimittajista ja kriitikoista, joilla ei ole mitään sanavaltaa Oscareissa. Mutta tässä kävi niin, että nämä pystit menivät täysin samoille tahoille, kuin Golden Globeissa (mikä on todella harvinaista) tärkeimpien kategorioiden kohdalla ainakin. Tästä on siis hyvä jo alkaa veikkailemaan, että luultavasti menee SAGit ja Oscaritkin samoille nimille, kun ne kerran ovat jo nyt niin vahvoja ennakkosuosikkeja.

Sidenote: en pysty kaikista kategoriasta nyt jakamaan mietteitäni, ihan vain siksi, että näitä kategorioita on niin järkyttävä määrä ja tänne Suomen perukoille ei ole saatu puoliakaan näistä tuotoksista, joten laihanlaiseksi käy omakin tietotaitoni. Aplodit annan kaikille, jotka pääsevät tämän postauksen loppuun asti.

FILM


Best Picture
“The Big Sick”
“Call Me by Your Name”
“Darkest Hour”
“Dunkirk”
“The Florida Project”
“Get Out”
“Lady Bird”
“The Post”
“The Shape of Water” – WINNER
“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”

Heti poikkeus sääntöön, eli leffan pysti tosiaan meni Shape of Waterille, kun Globeissa se meni Three Billboardsille. Koen vain jotenkin hauskan ironisena sen, että Shape of Water on julkaistu juuri tänä vuonna. Eli siis elokuva, jossa nainen rakastuu perinteisen miehen sijaan, hirviöön. 

Best Director
Guillermo del Toro, “The Shape of Water” – WINNER
Greta Gerwig, “Lady Bird”
Martin McDonagh, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”
Christopher Nolan, “Dunkirk”
Luca Guadagnino, “Call Me by Your Name”
Jordan Peele, “Get Out”
Steven Spielberg, “The Post”

Del Toro taitaa olla jo raapusatnut nimensä Oscar-pystiin. Tämä on sinänsä outo gaala, että täällä ilmeisesti ehdokkaiden määrällä ei ole mitään rajoitusta - mikä mielestäni vesittää vähän koko ideaa. 
Tässäkin kategoriassa ehdokkaita on seitsemän. Miksei samantien seitsemäntoista, niin ei kriitikoiden tarvitsisi tehdä yhtään työtä. Pistäisivät ehdolle vaan kaikki vähänkin ansaitsevat? Tätä piirrettä olen aina vihannut kriitikoiden omahyväisyydessä. Jos tehdään jotain parasta-listaa tai top 10:ntä tai jaetaan palkintoja, niin aina on jotain kunniamainintoja ja disclaimereita. Tosin, kukapa minä olen puhumaan?

Best Actor
Timothée Chalamet, “Call Me by Your Name”
James Franco, “The Disaster Artist”
Jake Gyllenhaal, “Stronger”
Tom Hanks, “The Post”
Daniel Kaluuya, “Get Out”
Daniel Day-Lewis, “Phantom Thread”
Gary Oldman, “Darkest Hour” – WINNER

Ei tämän näin pitänyt mennä. Niin kovasti uumoilin Chalemet'sta ennakkosuosikkia, mutta nyt hän on jo hävinnyt kaksi isoa palkintoa Oldmanille. Periaatteessa tässä on vielä SAGilla ja Oscarilla aikaa muuttaa tilanne, mutta tuskinpa. Bafta-voitto on Oldmanille jo satavarma, britti kun on. Chalamet on tosin vielä nuori "ja hänellä on aikaa vielä voittaa" - vaikka inhoankin tuota hokemaa, koska sillä perusteella kukaan ei koskaan voita mitään ennen kuin kaikki on kuusikymppisiä. 
Pelkäen tosin odotan Chalametin tulevaisuutta, sillä hän on kuvannut elokuvan Woody Allenin kanssa ja tällä hetkellä kaikki näyttelijät joutuvat kuin hiiliskiville median kanssa, vaikka olisivat työskennellyt miehen kanssa monta vuotta sitten. Mm. Justin Timberlake ja Greta Gerwig ovat saaneet hiillostusta Woody Allenista ja Gerwig meni jo ja ilmoitti katuvansa päätöstään työskennellä Allenin kanssa ja vannoi koskaan työskentelemästäänkin. Henkilökohtaisesti mielipiteeni - olit Allenista mieltä mitä tahansa - on se, että on järkyttävä trendi, että vain hänen kanssaan työskentelevät ovat jotenkin vastuussa hänen menneisyydestään ja tekemistään päätöksistä. Miettikää, minkälaiset noitavainot tälläisestä ajattelutavasta on mahdollista synnyttää. Kukaan ei kohta uskalla hengittää samaa ilmaakaan henkilön kanssa, joka on joskus varomattomana nuoruudessaan tehnyt yhden virheen.

Best Actress
Jessica Chastain, “Molly’s Game”
Sally Hawkins, “The Shape of Water”
Frances McDormand, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” – WINNER
Margot Robbie, “I, Tonya”
Saoirse Ronan, “Lady Bird”
Meryl Streep, “The Post”

Vaikka olenkin iloinen McDormandin entistä todennäköisemmältä vaikuttavasta Oscar-voitosta, en voi silti olla ihmettelemättä, miten jengi mieluummin lappaa McDormandin syliin jo toisen Oscarinsa, kun Ronan ei ole voittanut vielä ensimmäistäkään. Ronan on kuitenkin Hollywoodin ylistetyimpiä nuoria näyttelijöitä, kun taas McDormand on aina tuntunut enemmän sivuosien luottonimeltä - ei niinkään kahden Oscarin voittaneelta supertähdeltä Meryl Streepin, Bette Davisin ja Ingrid Bergmanin tapaan.

Best Supporting Actor
Willem Dafoe, “The Florida Project”
Armie Hammer, “Call Me by Your Name”
Richard Jenkins, “The Shape of Water”
Sam Rockwell, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” – WINNER
Patrick Stewart, “Logan”
Michael Stuhlbarg, “Call Me by Your Name”

Rockwell taitaa muodostua jo jonkinlaiseksi varmaksi lukoksi. Jossain vaiheessa vielä puhuttiin, että Dafoe olisi varmin voittajasuosikki, mutta ehkä hän kärsii nyt puolestaan siitä, että hän on viimeisimpinä vuosina häärinyt ihan jossain Ö-luokan leffojen sivuosissa. Ehkä sellaisesta filmografiasta ei tosiaan kannata palkita Oscarilla. Itse en pidä hänestä. Hän on kerran tai kaksi liikaa esittänyt täysin samanlaista pahista hullun kasvoillaan. Yksipuolista.

Best Supporting Actress
Mary J. Blige, “Mudbound”
Hong Chau, “Downsizing”
Tiffany Haddish, “Girls Trip”
Holly Hunter, “The Big Sick”
Allison Janney, “I, Tonya” – WINNER
Laurie Metcalf, “Lady Bird”
Octavia Spencer, “The Shape of Water”

Ja Janney puolestaan näyttää tässä kategoriassa varmalta lukolta. Haaveilen yhä, että ehdokkaat olisivat Spencer, Janney, Metcalf, Hunter ja Chau. Mutta pahoin pelkään, että Blige syrjäyttää joko Chaun, Spencerin tai Hunterin.

Best Young Actor/Actress
Mckenna Grace, “Gifted”
Dafne Keen, “Logan”
Brooklynn Prince, “The Florida Project” – WINNER
Millicent Simmonds, “Wonderstruck”
Jacob Tremblay, “Wonder”

Best Acting Ensemble
“Dunkirk”
“Lady Bird”
“Mudbound”
“The Post”
“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” – WINNER

Best Adapted Screenplay
“Call Me by Your Name” (James Ivory) – WINNER
“The Disaster Artist” (Scott Neustadter, Michael H. Weber)
“Mudbound” (Virgil Williams and Dee Rees)
“Molly’s Game” (Aaron Sorkin)
“Wonder” (Jack Thorne, Steve Conrad, Stephen Chbosky)

Best Original Screenplay
“The Big Sick” (Emily V. Gordon, Kumail Nanjiani)
“Get Out” (Jordan Peele) – WINNER
“Lady Bird” (Greta Gerwig)
“The Post” (Liz Hannah, Josh Singer)
“The Shape of Water” (Guillermo del Toro, Vanessa Taylor)
“Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” (Martin McDonagh)

Best Cinematography
“Blade Runner 2049” (Roger Deakins) – WINNER
“Call Me by Your Name” (Sayombhu Mukdeeprom)
“Dunkirk” (Hoyte van Hoytema)
“Mudbound” (Rachel Morrison)
“The Shape of Water” (Dan Lausten)

Deakins ei ole koskaan voittanut Oscaria. Taitaa tulla tästä hänen vuotensa, vaikken henk.koht. faninsa olekaan. Tänä vuonna en ole niin innoissani kyllä edes muistakaan ehdokkaista. Odotan vain sitä, kunnes Masanobu Takaynagi voittaa Oscarinsa. Kuinka moni on jo katsonut Spotlightin Netflixistä kaksi kertaa, vaikka sen on nähnyt teatterissa ja omistaa vielä DVD:nkin, jonka on katsonut ainakin kolme kertaa? Vain minä? Okei, poistunpa tästä takavasemmalle....

Best Costume Design
“Beauty and the Beast” (Jacqueline Durran)
“Blade Runner 2049” (Renée April)
“Phantom Thread” (Mark Bridges) – WINNER
“The Shape of Water” (Luis Sequeira)
“Wonder Woman” (Lindy Hemming)

No tämä pysti tuntuu itsestään selvältä. Tottakai se menee tuohon osoitteeseen.

Best Editing
“Baby Driver” (Paul Machliss, Jonathan Amos) – WINNER
“Blade Runner” (Joe Walker)
“Dunkirk” (Lee Smith) – WINNER
“The Post” (Michael Kahn, Sarah Broshar)
“The Shape of Water” (Sidney Wolinsky)

Best Hair and Makeup
“Beauty and the Beast”
“Darkest Hour” – WINNER
“I, Tonya”
“The Shape of Water”
“Wonder”

Todella monet näistä kriitikoiden palkinnoista tuntuisi ennakoiva Oscareita. Tämäkin pysti meni mielestäni ihan loogiseen osoitteeseen. Jännä nähdä kuinka paljon Oscarit poikkeavat tältä reitiltä. Yleensä he tykkäävät kulkea omia polkujaan, joten olisikin jännä jos tänä vuonna kaikki menisi täysin ennakoidusti. Veikkaan, että sosiaalinen mediakin on omalta osaltaan vaikuttanut siihen, miksi yllätykset ovat vähentyneet Oscareissakin. Aiemmin Oscar-jäsenistö on ehkä ollut enemmän pimennossa kaikista Oscar-veikkaustilastoista ja luvuista, mutta nyt ne on kaikki niin räikyvästi heti Facebook-virrassa kun sen avaa auki. Ainakin itsellä.

Best Production Design
“Beauty and the Beast” (Sarah Greenwood; Katie Spencer)
“Blade Runner 2049” (Dennis Gassner; Alessandra Querzola)
“Dunkirk” (Nathan Crowley; Gary Fettis)
“Murder on the Orient Express” (Jim Clay; Rebecca Alleway)
“Phantom Thread” (Mark Tildesley; Véronique Melery)
“The Shape of Water” (Paul Denham Austerberry; Shane Vieau, Jeff Melvin) – WINNER

Best Score
“Blade Runner 2049″ (Benjamin Wallfisch, Hans Zimmer”)
“Darkest Hour” (Dario Marianelli)
“Phantom Thread” (Jonny Greenwood)
“The Post” (John Williams)
“The Shape of Water” (Alexandre Desplat) – WINNER

Best Song
“Evermore” from “Beauty and the Beast”
“Mystery of Love” from “Call Me by Your Name”
“Remember Me” from “Coco” – WINNER
“Stand Up for Something” from “Marshall”
“This Is Me” from “The Greatest Showman”

"Kaikki muut" (lue: todella useat) kategoriat ovat olleet Golden Globejen kanssa samat, mutta oudosti tämä paras laulu vaihtelee riippuen palkinnosta. Eikä edelleenkään siihen osoitteeseen, johon olisin suonut sen menevän (CMBYN). Myös This Is Me:n kannattajafaniksi olen alkanut, joten nyt jännitän sitä, ettei Oscar vaan menisi tuolla Remember Me:lle.

Best Visual Effects
“Blade Runner 2049”
“Dunkirk”
“The Shape of Water”
“Thor: Ragnarok”
“War for the Planet of the Apes” – WINNER
“Wonder Woman”

Best Animated Feature
“The Breadwinner”
“Coco” – WINNER
“Despicable Me 3”
“The Lego Batman Movie”
“Loving Vincent”

Best Action Movie
“Baby Driver”
“Logan”
“Thor: Ragnarok”
“War for the Planet of the Apes”
“Wonder Woman” – WINNER

Best Comedy
“The Big Sick” – WINNER
“The Disaster Artist”
“Girls Trip”
“I, Tonya”
“Lady Bird”

Kyllä. Juuri näin.

Best Actor in a Comedy
Steve Carell, “Battle of the Sexes”
James Franco, “The Disaster Artist” – WINNER
Chris Hemsworth, “Thor: Ragnarok”
Kumail Nanjiani, “The Big Sick”
Adam Sandler, “The Meyerowitz Stories (New and Selected)”

Kirjoitin 22. joulukuuta näin: "Lisäksi kun laskee vielä mukaan tavallisen ennalta-arvaamattomuuden ja ynnää siihen lisäksi tämän vuoden tuulisen ilmapiirin, ei tiedä, mikä kohu tästä vielä nappaa puolet porukasta mukanaan." - ja kuinkas sitten kävikään... Tuulenpuuska nappasi kiinni James Francoon, kaikista nimistä. Hän joutui jättämään tämän gaalan jopa väliin. Hänen pystinsä kävi noukkimassa näyttelijä Walton Goggins. En edelleenkän pysty enkä haluaisi ottaa kantaa koko itse aiheeseen, sillä pidän hiljaisuuden kulttuurin murtamista tärkeänä ja hyvänä asiana, mutta pidän myös terveenä sitä, että Francon tapauksen jälkeen on alettu puhua myös syytöksien totuudenmukaisuudesta ja siitä, pitäisikö syytöksille olla olemassa jonkinlainen lautakunta tai vastaava oikeudenmukainen prosessi, jossa syytösten totuudenmukaisuus todennetaan.

Best Actress in a Comedy
Tiffany Haddish, “Girls Trip”
Zoe Kazan, “The Big Sick”
Margot Robbie, “I, Tonya” – WINNER
Saoirse Ronan, “Lady Bird”
Emma Stone, “Battle of the Sexes”

Best Sci-Fi or Horror Movie
“Blade Runner 2049”
“Get Out” – WINNER
“It”
“The Shape of Water”

Best Foreign Language Film
“BPM (Beats Per Minute)”
“A Fantastic Woman”
“First They Killed My Father”
“In the Fade” – WINNER
“The Square”
“Thelma”


TELEVISION


Best Drama Series
“American Gods” (Starz)
“The Crown” (Netflix)
“Game of Thrones” (HBO)
“The Handmaid’s Tale” (Hulu) – WINNER
“Stranger Things” (Netflix)
“This Is Us” (NBC)

Best Actor in a Drama Series
Sterling K. Brown, “This Is Us” – WINNER
Paul Giamatti, “Billions”
Freddie Highmore, “Bates Motel”
Ian McShane, “American Gods”
Bob Odenkirk, “Better Call Saul”
Liev Schreiber, “Ray Donovan”

Best Actress in a Drama Series
Caitriona Balfe, “Outlander”
Christine Baranski, “The Good Fight”
Claire Foy, “The Crown”
Tatiana Maslany, “Orphan Black”
Elisabeth Moss, “The Handmaid’s Tale” – WINNER
Robin Wright, “House of Cards”

Tähän nyt otan viimeistä kertaa kantaa ja pidän sitä edelleenkin tekopyhyyden huippuna, että joku James Franco joutuu vastamaan syytöksiin siitä, miksi piti Time's Up-pinssiä Golden Globeissa, vaikka on joskus ehkä heittäytynyt näyttelykohtauksessa liian uskaliaaksi tai romanttisessa suhteessaan ollut liian kiihkeä, mutta samaanaikaan kun #metoo-liike ja #timesup-liike ja mustiinpukeutuminen yms. saavat loistavasti huomiota, niin Elisabeth Mossia juhlitaan mukamas jotenkin naisten oikeuksien keulakuvana ja upeasta roolisuorituksestaan aiheellisessa tv-sarjassa. Hänellä ei ole mitään tekemistä naisten oikeuksien kanssa. Päin vastoin. Osa niin kamalaa koneistoa, joka kohtelee naisia kuin roskaa ja vielä pahempaa. Jos olette nähneet esimerkiksi dokumentin Going Clear - ette todellakaan haluaisi Mossin saavan yhtään palkintoa.

Best Supporting Actor in a Drama Series
Bobby Cannavale, “Mr. Robot”
Asia Kate Dillon, “Billions”
Peter Dinklage, “Game of Thrones”
David Harbour, “Stranger Things” – WINNER
Delroy Lindo, “The Good Fight”
Michael McKean, “Better Call Saul”

Best Supporting Actress in a Drama Series
Gillian Anderson, “American Gods”
Emilia Clarke, “Game of Thrones”
Ann Dowd, “The Handmaid’s Tale” – WINNER
Cush Jumbo, “The Good Fight”
Margo Martindale, “Sneaky Pete”
Chrissy Metz, “This Is Us”

Best Comedy Series
“The Big Bang Theory” (CBS)
“Black-ish” (ABC)
“GLOW” (Netflix)
“The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon) – WINNER
“Modern Family” (ABC)
“Patriot” (Amazon)

Best Actor in a Comedy Series
Anthony Anderson, “Black-ish”
Aziz Ansari, “Master of None”
Hank Azaria, “Brockmire”
Ted Danson, “The Good Place” – WINNER
Thomas Middleditch, “Silicon Valley”
Randall Park, “Fresh Off the Boat”

Best Actress in a Comedy Series
Kristen Bell, “The Good Place”
Alison Brie, “GLOW”
Rachel Brosnahan, “The Marvelous Mrs. Maisel” – WINNER
Sutton Foster, “Younger”
Ellie Kemper, “Unbreakable Kimmy Schmidt”
Constance Wu, “Fresh Off the Boat”

Best Supporting Actor in a Comedy Series
Tituss Burgess, “Unbreakable Kimmy Schmidt”
Walton Goggins, “Vice Principals” – WINNER
Sean Hayes, “Will & Grace”
Marc Maron, “GLOW”
Kumail Nanjiani, “Silicon Valley”
Ed O’Neill, “Modern Family”

Best Supporting Actress in a Comedy Series
Mayim Bialik, “The Big Bang Theory” – WINNER
Alex Borstein, “The Marvelous Mrs. Maisel”
Betty Gilpin, “GLOW”
Jenifer Lewis, “Black-ish”
Alessandra Mastronardi, “Master of None”
Rita Moreno, “One Day at a Time”

Best Limited Series
“American Vandal” (Netflix)
“Big Little Lies” (HBO) – WINNER
“Fargo” (FX)
“Feud: Bette and Joan” (FX)
“Godless” (Netflix)
“The Long Road Home” (National Geographic)

Best Movie Made for TV
“Flint” (Lifetime)
“I Am Elizabeth Smart” (Lifetime)
“The Immortal Life of Henrietta Lacks” (HBO)
“Sherlock: The Lying Detective” (PBS)
“The Wizard of Lies” (HBO) – WINNER

Best Actor in a Movie Made for TV or Limited Series
Jeff Daniels, “Godless”
Robert De Niro, “The Wizard of Lies”
Ewan McGregor, “Fargo” – WINNER
Jack O’Connell, “Godless”
Evan Peters, “American Horror Story: Cult”
Bill Pullman, “The Sinner”
Jimmy Tatro, “American Vandal”

Best Actress in a Movie Made for TV or Limited Series
Jessica Biel, “The Sinner”
Alana Boden, “I Am Elizabeth Smart”
Carrie Coon, “Fargo”
Nicole Kidman, “Big Little Lies” – WINNER
Jessica Lange, “Feud: Bette and Joan”
Reese Witherspoon, “Big Little Lies”

Kidmania ei ole pysäyttämistä. Täysin ansaittua ja sanon tämän nyt varmaan seitsemännen kerran, joten tottahan sen täytyy olla. 


Best Supporting Actor in a Movie Made for TV or Limited Series
Johnny Flynn, “Genius”
Benito Martinez, “American Crime”
Alfred Molina, “Feud: Bette and Joan”
Alexander Skarsgård, “Big Little Lies” – WINNER
David Thewlis, “Fargo”
Stanley Tucci, “Feud: Bette and Joan”

Joku suuttui tiedättekö siitäkin, ettei Skarsgård puhunut Golden Globe-puheessaan mitään naisten asemasta ja oikeuksista, vaikka on sellaisessa sarjassa, jonka tematiikka liikkuu sillä alueella ja hän esittää hahmoa, joka mahtuu Harvey Weinstein -lokeroon. Mutta kamoon! Hän on näyttelijä. Ei mikään aktivisti. Hän esitti roolia. Käsikirjoittaja ehkä voi puhua näistä teemoista enemmän, mutta se ei todellakaan ole näyttelijän velvollisuus puhua yhtään mistään, jos hän niin haluaa ja tähän suhtaudun erittäin intohimoisesti. Tuntuu, että viime vuosina näyttelijät jopa melkein pakotetaan ottamaan kantaa ties mihin Trump-presidenttiyteen, tai naisten alempiin palkkoihin tai #metoo-liikkeeseen. Ja todella hienoa, jos näyttelijä haluaa näin tehdä. Mutta minusta sen ei pitäisi olla oletusarvo.

Best Supporting Actress in a Movie Made for TV or Limited Series
Judy Davis, “Feud: Bette and Joan”
Laura Dern, “Big Little Lies” – WINNER
Jackie Hoffman, “Feud: Bette and Joan”
Regina King, “American Crime”
Michelle Pfeiffer, “The Wizard of Lies”
Mary Elizabeth Winstead, “Fargo”

Best Talk Show
“Ellen” (NBC)
“Harry” (Syndicated)
“Jimmy Kimmel Live!” (ABC) – WINNER
“The Late Late Show with James Corden” (CBS)
“The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” (NBC)
“Watch What Happens Live with Andy Cohen” (Bravo)

Tämä meni todella ansaittuun osoitteeseen. Kimmel on todella parantanut peliään ja on mielestäni ainoa näistä talkshow-juontajista, joka osaa tehdä vitsiä Trumpista oikein. Corden on liian heppoinen - hän ei koskaan puhu niistä tärkeistä jutuista, mitä Trump tekee, vaan heittää ennemmin vitsiä jostain Trumpin hiuksista. Colbert nyt ei ollut ehdolla edes, mutta hän on aivan liian ylimielinen. Fallon ei ole tehnyt politiikasta päähuomiota showssaan ylipäänsä, mikä on totta puhuen mielestäni virkistävää. Mutta Kimmel osaa yhdistää juuri sopivasti politiikan ja muut aiheet ja vielä tehdä satiiria Trumpista juuri oikein. Ja tälläisenä palkintonörttinä pidän myös siitä, että hän oikeasti puhuu myös näistä palkintogaaloista. Muut juontajat ehkä korkeintaan vain onnittelevat jos joku on voittanut palkinnon, mutta Kimmel on kiinnostunut myös yksityiskohdista, miten joku palkintogaala sujui.

Best Animated Series
“Archer” (FX)
“Bob’s Burgers” (Fox)
“BoJack Horseman” (Netflix)
“Danger & Eggs” (Amazon)
“Rick and Morty” (Adult Swim) – WINNER
“The Simpsons” (Fox)

Best Unstructured Reality Series
“Born This Way” (A&E) – WINNER
“Ice Road Truckers” (History)
“Intervention” (A&E)
“Live PD” (A&E)
“Ride with Norman Reedus” (AMC)
“Teen Mom” (MTV)

Best Structured Reality Series
“The Carbonaro Effect” (truTV)
“Fixer Upper” (HGTV)
“The Profit” (CNBC)
“Shark Tank” (ABC) – WINNER
“Undercover Boss” (CBS)
“Who Do You Think You Are?” (TLC)

Best Reality Competition Series
“America’s Got Talent” (NBC)
“Chopped” (Food Network)
“Dancing with the Stars” (ABC)
“Project Runway” (Lifetime)
“RuPaul’s Drag Race” (VH1)
“The Voice” (NBC) – WINNERBest Reality Show Host
Ted Allen, “Chopped”
Tyra Banks, “America’s Got Talent”
Tom Bergeron, “Dancing With the Stars”
Cat Deeley, “So You Think You Can Dance”
Joanna and Chip Gaines, “Fixer Upper”
RuPaul, “RuPaul’s Drag Race” – WINNER

*raikuvat apoldit - you made it!
...=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...