06 joulukuuta 2017

Critics' Choice Awards nominations 2018


Nyt uskaltaa jo sanoa Oscar- kauden alkaneen. Yksi viidestä tärkeimmistä elokuvapalkinnoista, Critics' Choice Awardsien ehdokkuudet julkistettiin vain vähän aikaa sitten. Joka vuosi yhtä sykähdyttävää lukea lista uusia nimiä ja jopa huomata, että raikkaita uusia tähtiä syttyy Hollywoodin tähtitaivaalle. Itse olen ihan haltioitunut jo Timothée Chalamet'sta. Olen hänet vain Interstellarissa nähnyt, mutta minä saan hänestä ihan Jennifer Lawrence -viboja siinä suhteessa, että on ihan älytöttömän luontaisen hyvän oloinen näyttelijä. Käyn läpi ehdokkaat ja tuttuun tapaan väritän niitä omilla, kärkkäillä kommenteillani. Critics' Choicet palkitsevat myös TV:n puolelta ehdokkaita, joten heitin osan niistäkin kategorioista listan jatkoksi, vaikka ei nyt tässä kohtaa vuotta jaksakaan keskittyä mihinkään TV-juttuihin, kun näin paljon innostavia leffoja tulossaaaaa!

Best Picture

The Big Sick
Call Me by Your Name
Darkest Hour
Dunkirk
The Florida Project
Get Out
Lady Bird
The Post
The Shape of Water
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

En ole nähnyt kuin vasta The Big Sickin, mitä rakastin - joten siksi olen enemmän kuin iloinen nähdessäni sen ehdokkaiden joukossa. Ehkä eniten olen alkanut odottamaan Call Me by Your Name -leffan näkemistä, joka saa ensi-iltansa Suomessa 26.1.2018. Mutta myös The Post, Lady Bird ja The Shape of Water saavat minut ihan täpinöiksi. Suurin yllätys lienee Phantom Threadin ja Downsizingin poissaolo. Lieneekö maailma viimein saaneen tarpeekseen Paul Thomas Andersonista ja Alexander Paynesta...

Best Actor

Timothée Chalamet, Call Me by Your Name
James Franco, The Disaster Artist
Jake Gyllenhaal, Stronger
Tom Hanks, The Post
Timothée Chalamet, Call Me by Your Name
Daniel Kaluuya, Get Out
Daniel Day Lewis, Phantom Thread
Gary Oldman, Darkest Hour

Ensimmäinen reaktio tämän listan nähdessäni oli pettymys. Ihan vain siksi, että nyt kun tämä on näin pitkä, ei se indikoi suuntaa eikä toiseen Oscareita ajatellen. Jotkut näyttelijät omaavat vain niin vahvan karisman, että jo pelkissä haastatteluissaan tekevät vaikutuksen. Haluaisin kovasti Timothée Chalametin olevan Oscar-voittaja ensi vuonna. Hän onkin jo voittanut ihan hyvin pystejä, mm. viimeisimmin Los Angeles Critics Association -järjestön parhaan miespääosan palkinnon. Mutta vahvaa kilpailua tulee Gary Oldmanin suunnalta. Tom Hankskin on jo voittanut National Board of Review palkinnon - mistä olen iloinen. Hanks on ollut viimeksi ehdokkaana Oscariin kahdeksantoista vuotta sitten ja sinä aikana tehnyt vain ja ainoastaan hienoja roolisuorituksia (mieleen tulee Vakoojien silta). Hänen menestys näissä palkinnoissa puhunee siis vain ehdokkuuden puolesta, en usko, että häntä palkitaan. Hän on liian itsestäänselvä, mikä on kyllä, totta puhuen sääli, että häntä ei oteta tosissaan. Hän on liian tasavarma, joten hän ei koskaan yllätä. Mutta miten hänen tasostaan voi parantaa? Joten toivon, että Chalamet voittaa, Hanks on ehdolla, myös James Franco ansaitsisi jo toisen Oscar-ehdokkuutensa - eiköhän hänenkin aika tule vielä voittaa, mutta ei juuri nyt. Gyllenhaalin leffa ei vain millään jaksa kiinnostaa minua. Siinä ei ole mitään, mistä innostuisin.

Best Actress

Jessica Chastain, Molly's Game
Sally Hawkins, The Shape of Water
Frances McDormand, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Margot Robbie, I, Tonya
Saoirse Ronan, Lady Bird
Meryl Streep, The Post

Lähteeni sanovat, että naispääosan kategoriassa kovinta kisaa käydään tällä hetkellä Frances McDormandin (yksi aikaisempi voitto, paras naispääosa - Fargo - 1996) ja Sally Hawkinsin (yksi aikaisempi ehdokkuus - paras naissivuosa - Blue Jasmine - 2013) välillä. Jos jotain nämä ehdokkuudet paljastivat mahdollisista Oscar-ehdokkaista, niin Kate Winsletin pois tippuminen. Hän ehti jo voittamaan Hollywood Film Awardin parhaasta naispääosasta Woody Allenin elokuvassa Wonder Wheel. HFA on jo vuosia yrittänyt vakiinnuttaa itseänsä virallisena palkintokauden avaajana Oscar-kaudelle, mutta tekee siinä surkeaa työtä, nimittäin palkinnot menevät aina väärään osoitteeseen siinä mielessä, että Oscar-voittaja on yleensä joku täysin muu. Wonder Wheel on sittemmin saanut murska-arviot, jotka eivät ainakaan auta Winsletin kampanjaa, vaikka häntä kohtaan kriitikot ovatkin olleet suopeita. Olen iloinen, että Meryliin ei olla vielä kyllästytty, sillä hän kyllä ansaitsee kaikki ehdokkuutensa, ajan kysymykseksi vain tulee, että koska viimein jengi tylsistyy häneen. Margot Robbien mukanaoloa vähän ihmettelen, toivottavasti hän tippuisi Oscareihin mennessä, mutta pahoin pelkään, että se on Chastain, joka jää tästä porukasta nuolemaan näppejään - aivan kuten viime vuonnakin. Chastain olisi niin hieno näyttelijä, mutta on vähän juuttunut mukavuusalueelleen näyttelemään samanlaisia hahmoja. Molly's Game antaa täysin samat vibat kuin Miss Sloane.

Best Supporting Actor

Willem Dafoe, The Florida Project
Armie Hammer, Call Me By Your Name
Richard Jenkins, The Shape of Water
Sam Rockwell, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Patrick Stewart, Logan
Michael Stuhlbarg, Call Me by Your Name

Armie Hammer ja Michael Stuhlbarg ovat kuulemma käsittämättömän hyviä Call Me by Your Namessa - enkö voisi vain katsoa sitä etukäteen ns. Suomen virallisena Oscar-leffojen tarkastajana, ettei tarvitisi odottaa vielä yli kuukautta, että sen näkee valkokankaalta? Willem Dafoe on luultavasti tämän vuoden voittaja, ainakin niin pikkulinnut visertävät minun korvaani. En kyllä ole tästä kovinkaan innoissani, sillä hän on aina ollut se joka leffan nurkassa hyörijä, joka ei ole koskaan tehnyt vaikutusta. Pahin kilpailu tulee Sam Rockwellin taholta, joka nauttii järkyttävän suurta suosiota Hollywoodin sisäpiireissä, eikä häntä ole ehditty laittaa ehdolle vielä ollenkaan, joten hänellä on paljon tukea takanaan. Richard Jenkinsia jumaloin. Suurin yllätys lienee Stewartin ehdokkuus, joka kyllä tippunee pois tästä sarjasta Oscar-ehdokkuuksiin mentäessä.

Best Supporting Actress

Mary J. Blige, Mudbound
Laurie Metcalf, Lady Bird
Hong Chau, Downsizing
Tiffany Haddish, Girls Trip
Holly Hunter, The Big Sick
Allison Janney, I, Tonya
Laurie Metcalf, Lady Bird
Octavia Spencer, The Shape of Water

Hollywood on tänä vuonna haltioitunut Tiffany Haddishista ja hänen raa'asta tarinastaan tähteyteen, mutta en usko, että kukaan voi tuollaisesta leffasta saada Oscar-ehdokkuutta. Harmittelen myös vähän Mary J. Bligen mukanaoloa, mikä oli sinänsä odotettavaa, mutta ei toivottavaa. Jotenkin se vain mielestäni tekee koko jutusta vähän vitsin, että näyttelijät, jotka ovat vuosikymmeniä tehneet tasaisen laadukasta työtä ja kehittäneet ammattitaitonsa huippuunsa, jäävät vuosi vuodelta ehdokkuutta ja sitten tulee Mary J. Blige, joka ensimmäisessä roolissaan on muka automaattisesti parempi kuin alan ammattilaiset. Oikeasti mielestäni on kyse vain siitä, ettei häneen olla totuttu. Hän tuntuu hyvältä, koska häntä ei voi verrata aikaisempaan työhön. Vähän epäreilua, mielestäni. Mutta Laurie Metcalf, lähteideni mukaan, on ennakkosuosikki ja siitä olen enemmän kuin iloinen. Tutustuin häneen vasta tänä vuonna, mutta se oli lähtemätön vaikutus sarjassa Getting On. En ole Lady Birdia nähnyt, mutta jos se on puoliksikaan yhtä hyvä roolisuoritus kuin Getting Onissa, niin hän tekee aivan loistavaa työtä. Myös Holly Hunterin ja Octavia Spencerin puolesta liputan. Allison Janney lienee varma ehdokas jo tässä vaiheessa - voittomahdollisuuksista en ole varma.

Best Young Actor/Actress

Mckenna Grace, Gifted
Dafne Keen, Logan
Brooklynn Prince, The Florida Project
Millicent Simmonds, Wonderstruck
Jacob Tremblay, Wonder

Tämä pysti menee Brooklynn Princelle, sanokaa minun sanoneen.

Best Acting Ensemble

Dunkirk
Lady Bird
Mudbound
The Post
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Best Director

Guillermo del Toro, The Shape of Water
Greta Gerwig, Lady Bird
Martin McDonagh, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Christopher Nolan, Dunkirk
Luca Guadagnino, Call Me by Your Name
Jordan Peele, Get Out
Steven Spielberg, The Post

Olisinko rohkea (kontroversiaalinen) ja sanon, ettei Get Out Akatemian suosioon kyllä kiipeä. Tuntuisi ainakin liian mainstream-leffalta kaikkien näiden hienojen indie-draamojen seassa.

TV-ehdokkuudet

Best Comedy Series

The Big Bang Theory (CBS)
Black-ish (ABC)
GLOW (Netflix)
The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon)
Modern Family (ABC)
Patriot (Amazon)

Best Actor in a Comedy Series

Anthony Anderson, black-ish (ABC)
Aziz Ansari, Master of None (Netflix)
Hank Azaria, Brockmire (IFC)
Ted Danson, The Good Place (NBC)
Thomas Middleditch, Silicon Valley (HBO)
Randall Park, Fresh Off the Boat (ABC)

Yllättävää, että Fresh Off the Boat saa tunnustusta. Useampi kausi sitä kuitenkin tullut, enkä muista, että sitä aiemmin oltaisiin tunnustettu. En valita.

Best Actress in a Comedy Series

Kristen Bell, The Good Place (NBC)
Alison Brie, GLOW (Netflix)
Rachel Brosnahan, The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon)
Sutton Foster, Younger (TV Land)
Ellie Kemper, Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)
Constance Wu, Fresh Off the Boat (ABC)

Tässä yllättävää on Sutton Fosterin ehdokkuus. Youngeriahan ei ole Suomessa nähty, mutta se on Sinkkuelämää -tekijän uusi sarja, jota sitäkin on tullut jo useampi kausi, mutta nyt sitten päätetty se laittaa ehdolle... Mielenkiintoista.

Best Supporting Actor in a Comedy Series

Tituss Burgess, Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)
Walton Goggins, Vice Principals (HBO)
Sean Hayes, Will & Grace (NBC)
Marc Maron, GLOW (Netflix)
Kumail Nanjiani, Silicon Valley (HBO)
Ed O'Neill, Modern Family (ABC)

Minusta on tullut ihan täysin Kumail-fani, joten kannatan häntä. Toki nostalgista nähdä nyt Sean Heyes ehdolla vuosien jälkeen jälleen Will & Gracesta. Arvostan.

Best Supporting Actress in a Comedy Series

Mayim Bialik, The Big Bang Theory (CBS)
Alex Borstein, The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon)
Betty Gilpin, GLOW (Netflix)
Jenifer Lewis, black-ish (ABC)
Alessandra Mastronardi, Master of None (Netflix)
Rita Moreno, One Day at a Time (Netflix)

Toivottavasti Mayim Bialik voittaisi. Mutta pidän myös Jenifer Lewisista, hän on terävä nainen. Yllättävää on Rita Morenon ehdokkuus. Mielestäni tuo Netflix-sarja on täyttä kuraa. Ehkä pitäisi antaa sille uusi mahdollisuus.

Best Drama Series

American Gods (Starz)
The Crown (Netflix)
Game of Thrones (HBO)
The Handmaid's Tale (Hulu)
Stranger Things (Netflix)
This Is Us (NBC)

Best Actor in a Drama Series

Sterling K. Brown, This Is Us (NBC)
Paul Giamatti, Billions (Showtime)
Freddie Highmore, Bates Motel (A&E)
Ian McShane, American Gods (Starz)
Bob Odenkirk, Better Call Saul (AMC)
Liev Schreiber, Ray Donovan (Showtime)

Christine Baranski, The Good Fight
Best Actress in a Drama Series

Caitriona Balfe, Outlander (Starz)
Christine Baranski, The Good Fight (CBS All Access)
Claire Foy, The Crown (Netflix)
Tatiana Maslany, Orphan Black (BBC America)
Elisabeth Moss, The Handmaid's Tale (Hulu)
Robin Wright, House of Cards (Netflix)

Katsokaa! Katsokaa lapset ja nuoret! Christine Baranski on ehdolla The Good Fightista! Tämä on hyvä uutinen. Kannattaa vain jatkossakin kaikkien kuunnella minua ja ennen kaikkea totella - ehdolle vaan kaikki minun suosikkini!

Best Supporting Actor in a Drama Series

Bobby Cannavale, Mr. Robot (USA)
Asia Kate Dillon, Billions (Showtime)
Peter Dinklage, Game of Thrones (HBO)
David Harbour, Stranger Things (Netflix)
Delroy Lindo, The Good Fight (CBS All Access)
Michael McKean, Better Call Saul (AMC)

Piti ihan googlata, kuka on Delroy Lindo, mutta tutut kasvothan ne siinä, eli sarjassa Adrian Boseman! Hyväksyn, hyväksyn. Asia Kate Dillon on muunsukupuolinen tai ei-binäärinen, ei määrittele itseään naiseksi ja mieheksi, mutta on kuitenkin tyrkätty mieskategoriaan. Tosin, minne muuallekaan hänet laittaisi ehdolle...

Best Supporting Actress in a Drama Series

Gillian Anderson, American Gods (Starz)
Emilia Clarke, Game of Thrones (HBO)
Ann Dowd, The Handmaid's Tale (Hulu)
Cush Jumbo, The Good Fight (CBS All Access)
Margo Martindale, Sneaky Pete (Amazon)
Chrissy Metz, This Is Us (NBC)

Cush Jumbo, hyvä, hyvä ja vielä kerran hyvä. Hän on aivan nerokkaan terävän, viiltävän älykäs näyttelijä. Hänhän on siis myös britti, mitä en ollut uskoa, koska sarjassa vetää niin hyvin jenkkiroolinsa. Olisikohan jo pikkuhiljaa aika heittää oikeasti muutama pystikin Emilia Clarken suuntaan? Hän on aina vain ehdolla, mutta ei koskaan voita mitään! Margo Martindalen voi laittaa ehdolle vaikka lukisi puhelinluetteloa.

Best Limited Series

American Vandal (Netflix)
Big Little Lies (HBO)
Fargo (FX)
Feud: Bette and Joan (FX)
Godless (Netflix)
The Long Road Home (National Geographic)

Mikä on American Vandal? Niin monta kertaa, kuin siellä Netflixissa tuskaisena etsii jotain katsottavaa, niin ikänä sieltä ei osu silmään mitään tälläisiä!? Typerää.

Best Movie Made for TV

Flint (Lifetime)
I Am Elizabeth Smart (Lifetime)
The Immortal Life of Henrietta Lacks (HBO)
Sherlock: The Lying Detective (PBS)
The Wizard of Lies (HBO)

Best Actor in a Movie Made for TV or Limited Series

Jeff Daniels, Godless (Netflix)
Robert De Niro, The Wizard of Lies (HBO)
Ewan McGregor, Fargo (FX)
Jack O'Connell, Godless (Netflix)
Evan Peters, American Horror Story: Cult (FX)
Bill Pullman, The Sinner (USA)
Jimmy Tatro, American Vandal (Netflix)

Mikä on Godless? Miksi minun Netflixini ei näytä minulle tälläisiä sarjoja, joiden katsomisesta olisi jotain hyötyäkin?

Best Actress in a Movie Made for TV or Limited Series

Jessica Biel, The Sinner (USA)
Alana Boden, I Am Elizabeth Smart (Lifetime)
Carrie Coon, Fargo (FX)
Nicole Kidman, Big Little Lies (HBO)
Jessica Lange, Feud: Bette and Joan (FX)
Reese Witherspoon, Big Little Lies (HBO)

Johnny Flynn, Genius
Tämä kategoria on Nicole Kidmanin - hän on kirjoittanut jo nimensä pystiin. Kävi eilen illalla raaputtamassa sen sinne salaa. Tiesi, ettei kukaan kuitenkaan väittäisi vastaan. Jessica Biel on hehkuttanut, kuinka kivaa olla viimein jossain tekeleessä, mikä saa vähän jotain arvostusta. Olen kyllä samaa mieltä siinä, että Biel on kyllä harmittavan vähälle arvostukselle jäänyt näyttelijä.

Best Supporting Actor in a Movie Made for TV or Limited Series

Johnny Flynn, Genius (National Geographic)
Benito Martinez, American Crime (ABC)
Alfred Molina, Feud: Bette and Joan (FX)
Alexander Skarsgård, Big Little Lies (HBO)
David Thewlis, Fargo (FX)
Stanley Tucci, Feud: Bette and Joan (FX)

Johnny Flynn on upea, hänestä kuulemme vielä, mutta kyllä tämä Skarsgårdille menee.

Best Supporting Actress in a Movie Made for TV or Limited Series

Judy Davis, Feud: Bette and Joan (FX)
Laura Dern, Big Little Lies (HBO)
Jackie Hoffman, Feud: Bette and Joan (FX)
Regina King, American Crime (ABC)
Michelle Pfeiffer, The Wizard of Lies (HBO)
Mary Elizabeth Winstead, Fargo (FX)

Heh, olisiko kiva jos tällä erää Jackie Hoffman voittaisi ja Laura Dern jäisi penkkiinsä kiroamaan?

Best Talk Show

The Ellen DeGeneres Show
Harry
Jimmy Kimmel Live!
The Late Late Show With James Corden
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
Watch What Happens Live With Andy Cohen

Kunhan Fallon ei voita - yllättävää, ettei Colbert ole ehdolla.

Loput TV-ehdokkaat jostain muusta lähteestä (hehee)

Takaisin elokuvaehdokkuuksiin. Näitä kategorioita on minunkin makuuni jo ihan liikaa. Valitettavasti näin on myös Golden Globejen kanssa, mutta SAGit ja Oscarit luojan kiitos osaavat pitää hommansa paketissa, joten luultavasti keskityn tämän vuoden päivityksissä niihin.

Best Original Screenplay
Guillermo del Toro and Vanessa Taylor – The Shape of Water
Greta Gerwig – Lady Bird
Emily V. Gordon and Kumail Nanjiani – The Big Sick
Liz Hannah and Josh Singer – The Post
Martin McDonagh – Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Jordan Peele – Get Out

Vaikea sanoa suosikkia, kun ei ole nähnyt kuin yhden, mutta The Big Sick oli vain niin törkeän hyvä, että ei haittaisi sen voitto yhtään.

Best Adapted Screenplay
James Ivory – Call Me by Your Name
Scott Neustadter and Michael H. Weber – The Disaster Artist
Dee Rees and Virgil Williams – Mudbound
Aaron Sorkin – Molly’s Game
Jack Thorne, Steve Conrad, Stephen Chbosky – Wonder

Best Cinematography
Roger Deakins – Blade Runner 2049
Hoyte van Hoytema – Dunkirk
Dan Laustsen – The Shape of Water
Rachel Morrison – Mudbound
Sayombhu Mukdeeprom – Call Me By Your Name

Roger Deakins taitaa voittaa tämän - liian monta voittoa mennyt sivusuun, ei kukaan enää kehtaa olla pakitsematta häntä.

Best Production Design
Paul Denham Austerberry, Shane Vieau, Jeff Melvin – The Shape of Water
Jim Clay, Rebecca Alleway – Murder on the Orient Express
Nathan Crowley, Gary Fettis – Dunkirk
Dennis Gassner, Alessandra Querzola – Blade Runner 2049
Sarah Greenwood, Katie Spencer – Beauty and the Beast
Mark Tildesley, Véronique Melery – Phantom Thread

Best Editing
Michael Kahn, Sarah Broshar – The Post
Paul Machliss, Jonathan Amos – Baby Driver
Lee Smith – Dunkirk
Joe Walker – Blade Runner 2049
Sidney Wolinsky – The Shape of Water

Best Costume Design
Renée April – Blade Runner 2049
Mark Bridges – Phantom Thread
Jacqueline Durran – Beauty and the Beast
Lindy Hemming – Wonder Woman
Luis Sequeira – The Shape of Water

Olisikohan tämä kategoria Phantom Threadille sinetöity...

Best Hair and Makeup
Beauty and the Beast
Darkest Hour
I, Tonya
The Shape of Water
Wonder

Best Visual Effects
Blade Runner 2049
Dunkirk
The Shape of Water
Thor: Ragnarok
War for the Planet of the Apes
Wonder Woman

Best Animated Feature
The Breadwinner
Coco
Despicable Me 3
The LEGO Batman Movie
Loving Vincent

Coco on tämän vuoden ennakkosuosikki tässä kategoriassa.

Best Action Movie
Baby Driver
Logan
Thor: Ragnarok
War for the Planet of the Apes
Wonder Woman

Best Comedy
The Big Sick
The Disaster Artist
Girls Trip
I, Tonya
Lady Bird

Best Actor in a Comedy
Steve Carell – Battle of the Sexes
James Franco – The Disaster Artist
Chris Hemsworth – Thor: Ragnarok
Kumail Nanjiani – The Big Sick
Adam Sandler – The Meyerowitz Stories (New and Selected)

Tämäkin on vähän outo, että samat nimet uudestaan ehdolla eri kategoriassa (Franco). Kenelleköhän voitto niin sitten vaan menee, niin?

Best Actress in a Comedy
Tiffany Haddish – Girls Trip
Zoe Kazan – The Big Sick
Margot Robbie – I, Tonya
Saoirse Ronan – Lady Bird
Emma Stone – Battle of the Sexes

Best Sci-Fi or Horror Movie
Blade Runner 2049
Get Out
It
The Shape of Water

Best Foreign Language Film
BPM (Beats Per Minute)
A Fantastic Woman
First They Killed My Father
In the Fade
The Square
Thelma

Best Song
Evermore – Beauty and the Beast
Mystery of Love – Call Me By Your Name
Remember Me – Coco
Stand Up for Something – Marshall
This Is Me – The Greatest Showman

Olen siitä iloinen, että tänä päivänä elokuvatarjonta on vain niin laadukasta, että jokainen biopicci (Marshall) ei automaattisesti pääse ehdolla noin vain tosta noin. Tämä taitaa olla leffan ainoa ehdokkuus, eikä se ole kyllä paljon Oscar buzzia saanut. Sinänsä sääli sillä Chadwick Boseman on ihan hyvä näyttelijä. Ehkä hänenkin aikansa vielä koittaa. Tuo Marvel universumi on vaan viime aikona imenyt sisäänsä monta hyvää näyttelijää, joilla ei niin ollen ole aikaa keskittyä kunnon leffoihin, heh...

Best Score
Alexandre Desplat – The Shape of Water
Jonny Greenwood – Phantom Thread
Dario Marianelli – Darkest Hour
Benjamin Wallfisch and Hans Zimmer – Blade Runner 2049
John Williams – The Post
Hans Zimmer – Dunkirk

Tämä kategoria on minulle täysi mysteeri. Voi olla, että olen Oscareihin mennessä ehtinyt paneutumaan syvemmin siihen, mutta tällä hetkellä se näyttäytyy minulle avoimena kirjana. En tiedä, kuka olisi vahvin ehdokas. Veikkauksia otetaan tietysti vastaan, kuten aina. Oma suosikki olisi varmaan Desplat tai Williams.

 Hyvää 100. itsenäisyyspäivää ja sen viettoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...