28 joulukuuta 2017

A Christmas Prince (A Christmas Prince)

Onnistuin tätä koko joulukuun välttelemään, vaikka Netflix sitä urhoollisesti nenäni edessä tyrkyttelikin (mikä pahempaa, nyt se tyrkytys on vaihtunut Brightiin), niin eikös sitten perheen kanssa jouluna notkuessa, tullutkin tämä puolella silmällä tiirailtua. Tiesin jo ennen tämän näkemistä nimittäin, että tämä olisi ihan käsittämättömän teennäistä kuravettä. Pahinta elokuvassa oli se, että vaikka jokaisen juonenkehityksen näki tulevan jo mailien ja mailien päästä, elokuvassa hahmot kohtelivat näitä "juonipaljastuksia" kuin ne olisivat olleet suuriakin yllätyksiä.
...=)

4 kommenttia:

 1. Netflixillä on huumorintajua, heh.

  VastaaPoista
 2. Minulle kävi vähän samat. :D Melkein koko joulukuun jaksoin vältellä tätä, vaikka joka ikinen kerta Netflixiä selatessa se pomppi silmille. Sitten lopulta aatonaattona joululahjoja paketoidessa jotain naksahti päässä ja laitoin sen taustalle pyörimään, vaikka jo pelkkä leffan nimi kuulosti erittäin pelottavalta.

  Niin ja mielipiteeni kyseisestä elokuvasta on hyvin pitkälti sama kuin tämä kirjoittamasi teksti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse välillä jopa pelkään, että mitä tapahtuu, kun kaikki valta keskittyy Netflixille. Sitten meidän on oikeastaan pakko katsoa sitä, mitä Netflix suosittelee. Esim. jos Netflix haluaa upottaa miljoonia jonkun surkean tekeleen tuotantoon (ks. Bright), niin totta kai se haluaa käyttäjänsä katsovan sen. Ja sitten me vain kiltisti katsomme sen, kun Netflix sitä tarpeeksi kauan etusivullaan tyrkyttää....

   Että hyvää uutta vuotta vaan! :DD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...