05 elokuuta 2017

Liittoutuneet (Allied)

Viime vuoden Oscar-ehdokkaaksi yltänyt vakoojaleffa kätkee sisäänsä kauniin roolisuorituksen Marion Cotillardilta, mutta mitään muuta kehuttavaa tässä keskinkertaisessa pläjäyksessä ei kyllä ole. Olen aina tuntenut syvää inhoa Robert Zemeckista kohtaan. Hänen sentimentaalisuus, melodramattiika ja patriotismi luovat katsojaa holhoavan kerrontatyylin. Hänen elokuvansa eivät ole monimutkaisia juonikehitykseltään, mutta silti hän kokee pakoksi käyttää takaumia muistuttaakseen katsojaa juuri äsken tapahtuneesta kohtauksesta. Todella ärsyttävää. Lisäksi elokuva näyttää kaamealta. Kuin ylipirteältä aikakausilehden kansikuvalta. Jokainen yksityiskohta on liian siloiteltu. Mukaan lukien Bradin naamavärkki. Tajunnut varmaan jäävänsä täysin Cotillardin karisman alle piiloon, joten käynyt siloittelemassa ryppyjään parilla tuhannella botox-ruiskeella.
...=)

4 kommenttia:

 1. Oh shit, onko Bradkin lähtenyt siihen botox-sirkukseen mukaan :( Marion Cotillard on kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin vain ärsyttävää? Monelta näyttelijältä tipahtanut pisteet omista silmistäni, kun menneet muuttamaan aiemmin niin eloista kasvonsa niin kumisiksi maskeiksi...

   Cotillard on kyllä tajuttoman ihana. Näinkin mädässä elokuvassa onnistuu nostamaan tasoa...

   Poista
 2. Postausidea milloin vain haluat tähän tarttua: näyttelijä (tai muutama), joka ei jätä vaikutusta. Sellaiset tyypit, jotka voi nähdä vaikka jokaisessa elokuvassa, mitä koskaan katsoo, eikä niiltä siltikään jää yhtä ainutta mieleen hyvässä eikä pahassa.
  Jatkokysymys: tekeekö tämä näyttelijästä automaattisesti huonon? Vai voiko asiaa katsoa niin, että näyttelijä vain tekee työnsä niin hyvin, ettei siihen kiinnitä huomiota?

  Laitan oman vastauksen teidän jälkeenne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa hieno postausidea ja mielenkiintoinen aihe. Nyt alkoi sormissa jo syyhyämään!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...