28 heinäkuuta 2017

Central Intelligence (Central Intelligence)

We're the Millersin ohjaajan seuraava komedia ei ole ihan niin hauska kuin edeltäjänsä. Dwayne Johnson ei vain jotenkaan toimi komedioissa - liekö toimiva draamoissakaan. Kevin Hart on hauska, mutta ajoittain väkinäinen. Parhaimman roolin vetää Office-tähti Amy Ryan....=)

4 kommenttia:

 1. Kirpparilta nappasin tämän matkaani, vaan en ole ehtinnä sitä vielä katsomaan. Ehkä tänään sekin vielä tapahtuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on tässä nyt nelisen kuukautta kohta ollut jonkinlainen suvantokausi elokuvamielessä, vaikka olenkin yrittänyt sitten täyttää blogivirtaa kaikella muulla kamalla (Movie Mondayt, Tv-arvostelut, yleiset pohdinnat jne.

   Mutta nyt pikkuhiljaa alan huomaamaan, että intohimo on taas ruennut kasvamaan. Sen tiedän siitä, että tällä viikolla ensimmäistä kertaa olen joutunut jo ottamaan kynän ja paperin käteen, jotta muistaisin kaikki elokuvat, jotka olen aikeissa katsoa. Ja se on hieno tunne. Ja sitä olin tehnyt lähes koko blogin kirjoittamisen ajan, joten on hienoa saada siitä taas kiinni, kun tosiaan viime aikoina ei ole listalla ollut yhtäkään elokuvaa. Eli ennustaisin sinullekin tulevaa leffaintoa, kun tuolla lailla uhot! :DDD

   Poista
  2. Heh, saas nähdä miten tässä käy. Olen kuitenkin ostellut leffoja tasaiseen tahtiin, joten kaipa sekin on jonkinlainen merkki siitä,että kirvestä ei ole vielä kaivoon tullut viskattua. Niin ja sainhan minä yhden arvostelun tapaisen jopa jo rustattua. Pikkuhiljaa ja vauvan askelin...

   Poista
  3. Vaihtelu myös virkistää. Olen huomannut, että täysin uudenlaiseen elokuvaan tarttuminen tai arvostelun kirjoittaminen täysin erilaisesti kuin ennen tuo myös jotain uutta kitkaa. Mutta eipä siinä, samaapa kaikki. Hiljaa hyvä tulee.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...