26 kesäkuuta 2017

Siepattu (Abduction)

*kirjoittaa elokuvan otsikon
*tajuaa, ettei sillä ole mitään tekemistä leffan kanssa

Kyseessä ei ole mikään sieppaustrilleri, mutta Taylor Lautnerin tähdittämä pakomatkaleffa silti. Vuosi oli 2011 ja Lautner oli Hollywoodin suurimpia nousevia tähtiä Twiligihtin ansiosta. Sitten tajuttiin, että hänhän ei osaisi näytellä tietään ulos metsästä kartan tai kompassinkaan avulla ja hän unohtui jonnekin. Paitsi hän kyllä teki muutaman tuotantokauden verran brittikomediaa Cuckoo, jossa oli ajoittain ihan siedettävä. Tämä leffa ei kuitenkaan juhli juuri saavutuksillaan. On aika ihmeellistä, miten näyttelijät kuten Sigourney Weaver, Jason Isaacs tai Maria Bello ollaan houkuteltu tälläiseen tusinatuotteeseen. Lily Collinsin mukana hääräilyn nyt ymmärtääkin, kun hän matchaa jopa Lautnerin lahjattomuudessaan....=)


6 kommenttia:

 1. Palkkasekin ovat käyneet keräämässä. Weaver ja kumppanit nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäpäs muu sitä maailmaa pyörittäisikään?
   Lol

   Poista
 2. Tämä oli kyllä sellainen leffa joka valui unoholaan jo ennen lopputekstejä, mutta eikös se siepattu tässä tapauksessa kuitenkin tarkoittanut sitä, että Lautner itse oli vauvana kaapattu pois oikeilta vanhemmiltaan, tms. Sama se, en todellakaan aio katsoa uudestaan sitä selvittääkseni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin - katsoin tämän pari päivää sitten ja tätä kirjoittaessani piti oikein ponnistella, että sain muistettua, mitä pidin tästä leffasta. En itse asiassa muista sen katselemisen olleen niin tuskaista, mutta yksi tähti tuli juurikin sen takia, että kahteen tähteen olisi jo tarvittu jotain mieleen jääneitä yksityiskohtia.

   Poista
 3. Ikinä kuullutkaan kyseisestä leffasta. Ja ehkä ihan hyvä niin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tämä nyt varsinaisesti huono ole, mutta kuvailisin tarpeettomaksi. Netflixistä löytyy kylläkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...