24 toukokuuta 2017

Movie Monday #98 - Mitä elokuvaa odotat eniten?

"Pitkin vuotta elokuvia ilmestyy elokuvateattereihin tasaiseen tahtiin. Osa on toistensa kopioita, ennalta-arvattavia mainstream-elokuvia, joiden parissa vierähtää se kolmetuntinen mukavasti ja elokuvan jälkeen ovat tärykalvot puhjenneet. Sitten on niitä tunnelmallisia ja syvällisiä puolentoista tunnin älykköelokuvia, joiden parissa tarvitsee miljoona kahvikuppia, että pysyisi hereillä.. Hiljattain myös Toronton elokuvafestivaali päättyi ja antoi jo muutaman suosikin Oscar-kisaan. Mitä elokuvaa itse odotat näkeväsi? Onko se Oscar-huhua saava hieno draama vai avaruuteen sijoittuva erikoistehosteita uudistava jännäri? Se, elokuva, jonka tuleminen elokuvateatteriin tai internettiin (missä niitä nyt katsottekin) kestää ja kestää..."

  1. The Third Murder - julkaistaan syyskuussa - aivan suosikkiohjaajani Hirokazu Koreeda ja elokuvasäveltäjien ehdoton ykkönen Ludovico Einaudi... tarvinneeko sanoa muuta?
  2. Wonder Wheel - Kate Winslet ja Woody Allen yhdessä on kuin jumalan suoma lahja elokuvataivaalle
  3. The Life and Death of John F. Donovan - pelkkä Xavier Dolan olisi yksinään nimi, jolle uhraisin lampaan jos toisenkin, mutta sitten on haalinut elokuvaansa vielä Natalie Portmanin, Susan Sarandonin, Jacob Tremblayn, Thandie Newtonin, Jessica Chastainin, Kathy Batesin ja Kit Haringtonin. Me kuolevaiset emme ole tämän elokuvan arvoisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...