14 huhtikuuta 2017

Grace & Frankie, 3. tuotantokausi

Kaikkien näiden HBO-sarjojen arvostelun ja katsomisen lomassa unohtui kokonaan kyhäistä kokoon tämä kauan odotetun Grace & Frankien kolmannen kauden arvostelu. Tosissaan katsoin sen jo heti silloin perjantaina 24. päivä viime kuuta, kun se ilmestyi. Koko päivän urhoollisesti tapitin flixiä, koska en vain pystynyt lopettamaan. Kolmas kausi on ihan yhtä hyvä kuin kaksi aikaisempaa.

Ja nyt voi jo tässä vaiheessa huokaista helpostuksesta, että neljäskin kausi tulee. Vahva epäilykseni kuitenkin on, että se jäisi viimeiseksi, mutta toivoa sitä aina saa, että jatkuisi niin kauan kuin mummoissa on virtaa. Tällä kaudella Grace (Jane Fonda) ja Frankie (Lily Tomlin) perustavat vibraattori-yrityksen ja hakevat rahoitusta start upilleen. Samaan aikaan Gracen tytär Mallorie (Brooklyn Decker) tuskailee uusien kaksostensa ja hajoavan avioliittonsa kanssa. Sekä exät, nykyiset aviomiehet Sol ja Robert (Sam Waterston, Martin Sheen) muuttavat uuteen kämppään, eläköityvät ja hankkivat teatteriharrastuksen. Suosikkihahmoni Brianna (June Diane Raphael) seikkailee taas Briannamaiseen tapaansa sarkastisesti ja ironisesti läpi elämänsä.

Pidin paljon juonikuvioista, joita tähän tehtailtiin. Yhden kauden aikana tapahtui paljon aina taidenäyttelystä mielenosoituksiin asti. Myös monta shokeeraavaa juonipaljastusta annettiin, mistä tietenkin aina tykkään. Esimerkiksi se miesprostituutio-juoniskenaario päättyi aika venkeästi. Vähän väsyneeksi kuitenkin koin jo tässä vaiheessa sen, että nyt jokaisella kaudella, jossain vaiheessa kautta Grace ja Frankie ovat päätyneet jonkinsortin eripuraan ja välien viilenemiseen ja vihoitteluun. Haluaisin, että käsikirjoittajat keksisivät jo jotain muuta kuin aina syöttää heidän väliinsä sitä kapulaa.
...=)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...