16 helmikuuta 2017

The Giver (The Giver)

Tosi kiva elokuva. Tämä tuntuu vähän jääneen Nälkäpelien ja Outolintujen sun muiden jalkoihin, jotka samassa YA-genressä vetivät paljon enemmän suosiota. Itse tykkään tälläisistä dystopia-kuvauksista. Tässäkin oli tosi hauskaa miettiä, että millaista olisi elää maailmassa, jossa valitsee täydellinen tasa-arvo jopa siihen pisteeseen asti, että värit ja tunteet on pitänyt poistaa maailmasta. En ihan ymmärtänyt, miten värit oltiin tarkalleen ottaen ihmisiltä poistettu, mutta elokuvallisesti tälläinen leikittely toimii. Ja sitten tässä on tietysti se Streep. Voisiko joku selittää, miten hän onnistuu aina niin hyvin omaksumaan hahmonsa, ettei niissä näe enää ketään toista näyttelijää? The Giverin suurin vahvuus oli mielestäni todella koskettavakin ote ihmisten perustavanlaatuisiin arvoihin ja oli kaunista, miten tässä puhuttiin ihmisyyden ja aitouden puolesta. Oli koskettavaa, miten tälläinen tulevaisuuden keinotekoinen ihminen kokee meidän maailmamme aitouden. Toivottavasti pystymme ihmisrotuna pitämään omalaatuisuudestamme kiinni....=)

2 kommenttia:

 1. Eikös tää löydy Netflixistä? Oon muutamaan otteeseen tainnut ohimennen vilkaista, että mikä tää on, mutta jättänyt sitten sikseen. Tää sun arvio kuitenkin antoi sellaisen sysäyksen, että voisipa tuon nyt vaikka vilkaistakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Metta! Netflixistä itsekin katselin tosiaan. Ja voin suositella. Tuppaa pisteytykset omalla kohdalla aina venymään kolmeen tähteen asti ainakin kunhan leffa ei ole tylsä. Ja tämän sai todella sujuvasti katsottua loppuun asti ja onnistui jopa viihdyttämään, koskettamaan ja herätti ajatuksia. Tätä olisi mielellään katsonut pidempäänkin.

   Ja kiitos ihanasta kommentoinnista. Sitä aina toivoo, että tekstit toimisivat jollekin jonkin sortin suuntavilkkuna joten olen enemmän kuin tyytyväinen, että minun hääppöinen tekstini on inspiroinut sinua.

   Xx

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...