25 helmikuuta 2017

Oscars or High Water


Hyvää Oscar-viikonloppua.
Tässä vaiheessa Oscar tuntuu kuin vanhalta ystävältä, jonka on iloinen nähdessään ja tietää, että se on aina siellä. Etenkin kun maailma ja miksei omakin elämä on jonkin sortin kaoottisessa muutostilassa. En siis tiedä kuinka paljon tämän sortin postauksessa on omaa tuotantoarvoa, mutta päätin nyt kuitenkin jakaa gaalan aattona kaikkea sälää ja röhnää Oscareihin liittyen.

Ensiksi haluan mainostaa kotikenttäedulla varustettua artikkelin pätkää, johon meikäläinenkin oli jo toistamiseen kunnioittunut päästessään mukaan...
Minäkin siellä joidenkin kategorioiden kohdalla päällepäsmäröin.
 
Jeff Bridges (paras miessivuosa, ehdokas)
Toki nämä ovat vain yksittäisiä äänestäjiä, mutta ihan hauska silti kurkistaa verhon taakse ja saada jonkinlainen kuva, miten Oscar-äänestäjä ajattelee.

 • Pieni katsaus Oscar-ehdokkaiden lahjapussiin (päätelkööt siitä kuka tahansa mitä tahansa)
Lisätietona: luin myös jostain, että koko Oscar-illan hintalappu on 42 miljoonaa dollaria.

Todella mielenkiintoinen videoklippi, joka valottaa täysin tuntemattoman osuuden Oscar-gaalaan valmistautumisista. Eli nämä näyttelijät käytännössä harjoittelevat koko gaalan läpi teeskennellen voittajia ja palkintojen jakajia!

...=)

2 kommenttia:

 1. Ei jumpe oli mielenkiintoinen tuo gift back-osio ja sitten etenkin tuo sneak peak. En oo tosiaan tiennyt, että nuo harjoitellaan noin huolella :D ihan mahtava duuni olisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa - ihan samaa ajattelin, että tappaisin tuollaisesta duunista!

   Ja tämähän on minullekin ihan kulta-aikaa niinkuin koko vuodesta, kun niin paljon kaikkea matskua ja uutista ja artikkelia ja reportaasia ja videota yms. Oscareihin liittyen! <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...