03 tammikuuta 2017

Movie Monday #87 - Suudelma

"Elokuvahistoria on täynnä eeppisiä, kauniita, herkkiä.. ah niin romanttisia suudelmia. Listatkaamme suosikkimme! Mitkä ovat sinulle merkittävimmät, mielestäsi tunteikkaimmat suudelmat elokuvissa?"

Aamiainen Tiffanylla määritti uusiksi romanttisen valkokangassuudelman. Sen jälkeen kaikki romanttiset kohtaukset ovat tapahtuneet sateisella New Yorkin kadulla...


Alfred Hitchcock tunnetaan tietenkin myös jännityksen mestarina, mutta hän myös aina etsi keinoja kiertää Haysin ohjelmistona tunnettuja sääntöjä, jotka kielsivät elokuvista säädyttömyydet vuosina 1930-1968. Varkaitten paratiisin elokuvasuudelma on niin imelä, että sitä ei voi olla muistamatta - Ranskan Rivieran yleellinen luksushotelli, kuutamovalaistus ja ilotulitteet taustalla...En itse asiassa muista suutelivatko Diane Keaton ja Morgan Freeman elokuvassa 5 Flights Up, mutta jos suutelivat, niin se oli varmasti hyvä, koska pidin heidän suhteestaan niin paljon siinä elokuvassa.


Suosikki romanttisia elokuviani on About Time - ehkä suurin osa elokuvasuudelmista on vähän kliseisiä, niin siksi muistaa paremmin nämä romanssit, sillä en totta puhuen muista Domhnall Gleesonin ja Rachel McAdamsin suudelmaa tässä elokuvassa, mutta muistan pitäneeni heistä parina paljon. Olisin toki voinut vastata kaikki tyypilliset Jerry Maguiret ja Titanicit, mutta en halunnut kenenkään oksentavan näytöilleen.


Loppuun vielä ehkä jopa liian täydelliseltä vaikuttava suudelma, kuten oli koko elokuva ja tämä -romanssi - suositellaan vain romantikoille : The Longest Ride


...=)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...