Movie Monday #75 - Sinut minä tahdon

"Seksuaalisuus on siitä jännä juttu, että aina välillä se yllättää. Saatamme pitkään luulla olevamme yhtä, kunnes yksi ihminen tulee vastaan ja saa meidät miettimään, olemmeko sittenkin toista? Vai vähän molempia?Kuka näyttelijä (tai miksei vaikka elokuvahahmo) haastaa sinun seksuaalisen suuntautumisesi? Kenet hyväksyisit muitta mutkitta sänkyysi, vaikka et yleensä tunne vetoa hänen edustamaansa sukupuoleen?"

Valitsen nyt listani vähän eri näkökulmasta...

Nämä näyttelijät ovat seksikkäitä, koska ns. kantavat itseään oikein


 • Octavia Spencer

 • Harvey Keitel

 • Emma Thompson

 • Lily Tomlin

 • Shailene Woodley

 • Jim Parsons

 • Tilda Swinton

 • Matthias Schoenaerts

btw - ulkonäöstä puhuttaessa, blogin ulkonäkö on taas vaihtunut. Yritin hakea tällä kertaa vähän radikaalimpaa muutosta ja se vei blogini sellaiseen solmuhelvettiin, että toiste en lähde yrittämään kaikenmaailman templateilla sun muilla. Ja jos nyt yrittäisin tässä tehdä tavoitteen, että seuraava puoli vuotta tämä ulkonäkö on ja pysyy. Jos en sitä tähän kirjoita, niin sitten se ei ainakaan toteudu. Nyt on ainakin pieni mahdollisuus.

...=)

9 kommenttia:

 1. Totta itsevarmuus on yleensä seksikkäintä.
  Kivan vaalean raikas ulkoasu, linkien väri on ehkä liian sama kuin taustan ainakaan tällä koneella (työ) en erota niitä kunnolla.
  Ulkoasun muuttaminen on aika koukuttavaa ja sen unohtaa kuinka hankalaa se voi olla. Itse keräilen vielä voimia seuraavaan koitokseen templaten kanssa, huomenna alkaisi useamman päivän vapaat josko sitten uskaltaisi taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin - kun on tyytyväinen itseensä - se on vetovoimaista!

   Kiitos paljon kehuista - yritän niitä nyt sitten pitää mielessä seuraavan puoli vuotta, että riittäisi motivaatio pitää se sellaisenaan - linkkien värejä voin sitten rukkailla, jos ja kun tylsistyn ;)

   Poista
  2. Onnistuin minäkin aikanani saamaan blogini sellaiseen solmuun ulkoasun kanssa kikkailessa, että oli täysi työ saada se takaisin normaalin näköiseksi. Sen jälkeen en ole sen isompia muutoksia enää yrittänyt tehdä. Pieniä viilailuja vain. Opin nääs kerrasta.

   Otsikon värin voisi olla joku muu, kuin tuo nyt käyttämäsi. Hukkuu ainakin näin puhelimen kautta katsottuna liiaksi taustaan. Muuten on hiano...

   Poista
  3. Oi jes - kohtalotovereita! Hetken aikaa olin oikeasti jopa peloissani (luulin, että joutuisin poistamaan blogini ja perustamaan uuden), mutta sitten uhmapäissäni uskaltauduin tuonne HTML-koodin puolelle ja jollain taikatempulla pystyin kuin pystyinkin palauttamaan blogin jonkinlaiseen kuosiin... Ja kyllä, sen opin, että uudelleen en siihen touhuun enää lähde, vain taitaa olla tyytyminen bloggerin omiin sisustusratkaisuihin...

   Poista
 2. Nyt on kivan ilmava tää blogin ulkoasu! Ja tosiaan nuo kaikki linkit on nyt vähän liian saman väriset taustan kanssa. Menee silmät sekasin niistä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitosta, kiitosta! Ja oikeasti - että vaivauduit kirjoittamaan tästä palautetta - minun itsekeskeinen egoni sitten hyväilee näillä kommenteilla hyvän aikaa....

   Poista
  2. Haha! Se on ihan oikein, itsekeskeinen ego - paras ego x)

   Poista
 3. Minä katson tulevaisuuteen ja näen...

  et malta olla muuttamatta blogin ulkoasua kauan ennen kuin puoli vuotta on kulunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa - tunnet minut liian hyvin ;)

   Yritys on ainakin kova, sen lupaan xdxd

   Poista