20 elokuuta 2016

Sunshine Blogger Award

Pyydän anteeksi. Ymmärrän, että kompulsioni kaikenmaailman haasteisiin on ottanut jo addiktion oireet. Jos olisin yhtään vähemmän kiinnostunut löpisemään ja lörpöttelemään itsestäni, niin olisi nähnyt jo myös punaista nähdessäni yhdenkään blogiotsikon nimessä "blogger award" sanoja. Tunnustan, että olen riippuvainen. Samaisesta syystä en halua raahata ketään muuta alas kaninkoloon kanssani ja en täten pysty haastamaan ketään muuta ottamaan tähän osaa. Mutta miten te teette omilla blogeillanne ei ole minun päätettävissä...

Bongasin muutama kuukausi sitten tuolta enkunkielisestä bloggerversestä Flicks and Chicks-nimisen blogin ja nyt näin ollen heidän viimeisin päivityksen koskee alla käsiteltävää haastetta. Ei tarvinne pohjustaa enempää? Tuttuun tapaan, hyppään suoraan kehään.
What is your favourite comic book film?
Avengers (2012)Which actor do you watch in anything and everything?

Richard Jenkins - heppu pystyy tekemään Oscarin arvoisen roolisuorituksen jopa Julia Roberts-hömpässä Eat, Pray, Love (2009)!!!


Netflix or Amazon Video?

Netflix


What is your favourite song (can be of all time or of the moment)?

Tällä hetkellä: Labrinth - Jealous 
Kaikkien aikojen suosikkia (kuten kaikki tiedämme) on mahdotonta nimetä.


Do you like going to the Theatre?

Teatteriin katsomaan näytelmiä: en. Elokuvia luonnollisesti kyllä. Tosin on hyvä huomata, että esimerkiksi Broadway-näytelmissä ja Suomen kämäisissä teatteriproduktioissa on vissi ero, mutta maantieteellinen sijaintini tekee minun tilanteestani arvostella teatteria Broadwayn mittaluokassa mahdotonta, joten arvostelen sitä siinä mittaluokassa, missä minä joudun sitä kestämään ja täten jyrkkä vastaukseni on, että en missään nimessä tykkää käydä teatterissa.


How often do you go to the cinema?

Kesällä vähemmän, talvella sitäkin enemmän. Tosin luontaisesti mieluisin rytmi olisi noin kerran kuussa -luokkaa. Viime talvena esimerkiksi ahdistuin huomattavasti kun saman viikon aikana piti juosta Spotlightissa, Carolissa, Roomissa, Brooklynissa, että varmasti ei menisi mitään ohi. Tykkään vähän väljemmästä tahdista, sillä sitten se tuntuukin joltain kun pääsee sinne teatteriin. Siihen ei kyllästy.


Batman or Superman?

Batman


What was the last TV series you watched from start to finish?

Pohjustan tätä vastaustani toteamalla, että nyt itse asiassa blogi on liikkunut jonkinsortin hiljaisemmalle kaudelle juurikin tv:n takia. Tällä hetkellä on niinkin suuri kattaus menossa kuin: (ensisijaisesti) The Good Wife, jossa olen parin viikon aikana päässyt jo kolmannelle kaudelle, Gilmore Girls (jota en varmastikaan tule katsomaan loppuun asti, olen nyt vasta ensimmäisellä tuotantokaudella ja tökkii aika pahasti se siirappisuus), Veep (neljäs tuotantokausi menossa), Scandal (jota seuraan niinkin vanhanaikaisesti kuin Liv-tv-kanavalta) ja Game of Thronesin viimeisin tuotantokausi, josta en ole kuin vasta ensimmäisen jakson ehtinyt katsoa.


Do you think Twitter actually gets you many hits on your blog?

En usko niin. Tiedän, että muutaman kerran jotkut ovat löytäneet blogini twitterin kautta ja sieltäkin on tullut ihan kivaa palautetta, mutta ei sen suurempaa fanikantaa ole tuo ihmeellinen somemaailma tarjonnut.


What do you love about blogging?

Saan päteä elokuvatietämykselläni, saan arvostella toisten tekeleitä, joutumatta itse arvostelun kohteeksi ja saan kirjoittaa ja höpistä itsestäni niin paljon kuin lystään. Muutenkin kirjoittaminen on luontaisempi kommunikoimis- ja itseilmaisumuoto kuin vaikka puhuminen.


What do you hate about blogging?

Totta puhuen tietoteknilliset rajoitteeni. Mielikuvitukseni laukkaa blogin suhteen tuhatta ja sataa ja valovuosia edellä ja aina olisi kiva saada jotain pientä mukavaa blogin koristeeksi, kuten vaikka scrollattavia valokuvagallerioita tai laajempia bannereita, mitä tämä blogger-templaatti sallii. Mutta minun koodaustaitoni ovat erittäin minimaaliset ja joudun siis tyytymään aika rajalliseen luovaan ilmaisuun visuaalisesti blogini ulosannissa. Mistä johtuu ajoittain aika tiuhakin kosmeettinen muodonmuutos blogin väri- ja kuvamaailmassa, kun turhaudun niin kuinka lapselliselta saan aina blogini ulkonäön vaikuttamaan suurista visioista huolimatta.


Who is your favorite actor?

Ollakseni tarkka, kysymys erittelee vastaukseksi nimenomaan oman suosikkini eikä parasta näyttelijää siis haeta. Siksi annan subjektiivisuuteni räiskyä: Manish DayalWho is your favorite actress?

Tilda Swinton


Do you prefer to have a physical DVD/Blu-Ray disk or a digital copy?

Digital copy varmaankin


Do you prefer special editions or are you content with just having a copy of the film?

Jälkimmäinen.


What is your favorite place you have traveled [to]?

Sori, oli pakko korjata tuo "to" tohon lauseen loppuun, mutta sulkuihin sen jätin, jos tietämykseni osoittautuisikin äidinkielenään sitä puhuvia huonommaksi...

Rakastan matkustaa Alpeille. Olen ollut useampaan otteeseen siellä laskettelemassa ja vaeltamassa vuorilla myös kesäisin. Erityinen eeden oli yksi hotelli Sveitsissä, jossa oli ulkouima-allas ja näkymät alas vuorilaaksoon olivat j-u-m-a-l-a-t-t-o-m-a-n hienot!
Jotain tämän kaltaista...


What is your favorite place to travel to in your town?

Aphyh - Turussa on yksi henkeäsalpaava luontopolku, josta monet eivät tiedä mitään (osa viehätystä), joten pitänen sen ihan hys- hys- tietona...


If a genie could grant you one wish, what would it be?

Lauluääneni on olematon, olisi ihan kiva omata vaikka jonkun John Legendin tai tyyliin Whitney Houstonin tason laulunlahjat ja pitää yleisöä hallussaan vain muutaman nuotin avulla. Kuvittelisin, että se on maailman paras tunne, kun on niin kytköksissä niin suureen ihmisjoukkoon ja sitova tekijä on oma ääni. Siinä on jotain... puhdasta?


If you could have any super power, what would it be?

Luulenpa, että haluaisin olla näkymätön (tai pikemminkin omata kyvyn muutta näkymättömäksi), ihan vain saavuttaakseni "kärpänen katossa"-efektin... Muutama todella mielenkiintoinen keskutelu / tilanne mennyt elämän varrella ohi, koska en ole tähän pystynyt. Toinen vaihtoehto on Stormin voimat X-menistä. Sillä olisi niin helppoa pyyhkäistä salaman kanssa muutamat ääliöt vaikka aamubussista menemään, eikä kukaan voisi syyttää sinua.


What made you decide to start blogging?

Halusin saada äänen.


What are you proud of most about your blog?

Että olen saanut äänen.


What have you learned from being a blogger?

Käyttääkseni lempisiteeraustani: elämä jatkuu eteenpäin (Robert Frost)


Which Ryan is best, Reynolds or Gosling?

Gosling


Who do you think Rey’s Parents are? (We’re talking Star Wars here)

No hohhoh, sanotaan nyt vaikka villinä korttina (koska kukaan muu ei näin varmaan sano) Harrison Ford (Han Solo) ja Lupita Nyong'o (Maz Kanata)


What was the first movie you saw in the cinema?

Minulle ei makseta tästä melkein
huomaamattomasta tuotesijoittelusta
En edelleenkään muista


What’s your ultimate guilty pleasure movie?

Paholainen pukeutuu Pradaan vieläkin, tai sitten se Notting Hill, vieläkin tai Bridget Jones - valitkaa suosikkinne.


What’s your go-to cinema snack?

Amerikanpastillit on must


What’s your best piece of advice for new bloggers?
Is there a movie out there that you hate with a passion, and why?

On. Movie 43 - huh huh mitä soopaa. Aloitin itse asiassa hiljattain katsomaan sitä uudelleen vain vahvistaakseni epäilykseni, että oliko se niin huono. Pääsin pidemmälle mitä viime kerralla. Se Naomi Watts - Liev Schreiber osio... Taputan jokaiselle joka sen läpi pääsee. Itse jatkoin sen jälkeen vielä vähän uteliaisuuttani, kunnes verkkokalvoni kärventyivät.


If you could create a sequel for any movie that currently doesn’t have one, which one would it be?

Uuuuuh- nyt on paha. Onko pakko nimetä vain yksi, jos ei taho!? Inside Out, The Man from UNCLE, ja ne Harry Potter-jatko-osat on tässä kotitaloudessa niin haluttua hyötytavaraa, että hyviin suihin menee jokainen pienikin annos siitä saagasta.


What other hobbies do you have, aside from movies and blogging?

Salilla käynti (välillä vähän aktiivisemmin kuin toisinaan, kun lyhistyn moneksi kuukaudeksi sohvan nurkkaan kerrallaan), sulkapallo, lenkkeily, uinti ja kaksi viimeistä on vain teeskentelyä, jotta uskottelen itselleni olevani urheilullinen ja aktiivinen ihmisyksilö, mutta pari kertaa vuodessa ei taida riittää harrastukseksi.


If a movie was made about your life, who would you cast to play you?

Douglas Booth - en tiedä miksi. Sen vain tietää.


What’s been your favourite movie of the year so far?

Eeny, meeny, miny, moe...Room

...=)

4 kommenttia:

 1. "kun turhaudun niin kuinka lapselliselta saan aina blogini ulkonäön vaikuttamaan suurista visioista huolimatta."
  ---> samaistun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla tosin vaikea uskoa ja tämä oli kehu ;)

   Poista
 2. Vaihtuu nuo blogin tapetit sitä luokkaa rivakasti, ettei aina tiedä onko tullut oikeaan paikaan, vaiko eikö ole... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no nyt tiedät ainakin syyn xD xD

   Mitäs hauskaa ennalta-arvattavuudessa sitten olisi...? :DDD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...