21 elokuuta 2016

Movie Monday #72 - The Best Disney Song

"Disney-elokuvat on aihe, joka tuntuu yhdistävän kaikki ihmiset toisiinsa. Jokaisella on jonkinlainen mielipide kyseisistä elokuvista, oli se sitten ylistävä tai ei. Jokainen on nähnyt elämässään ainakin yhden Disney-pätkän. Jatketaan siis tällä linjalla!Mikä on sinun suosikkisi Disney-elokuvien ikivihreistä lauluista? Voit myös kertoa mielipiteesi siitä, suositko suomenkielistä, englanninkielistä vai kenties jotain ihan muuta. Sana on vapaa!"

Vaikka en viime vuosina olekaan hirveästi animaatioita Sillä Silmällä katsellut (lue: juuri lainkaan), niin tehdessäni vähän taustatyötä tätä haastetta varten, järkytyin oikein kuinka monta Disney-leffaa olenkaan nähnyt. Nuorempana on suurin piirtein kaikki mitä silmien eteen saanut, tullut koluttua läpi.

Silloin tosin ne musikaalinumerot olivat vain tylsiä suvantokohtia, jotka pystyi ihan hyvin videosoittimesta kelaamaan ohi. Nyt vanhempana niitä kyllä arvostaa ihan eri lailla.

Näin jonkun muunkin jo ehdottaneen samaa kappaletta kaikkien aikojen parhaimmaksi Disneyn tuotannosta, mutta minun vahvistukseni nyt siis viimeistään vahvistaa asian: Rakastaa mä en saa elokuvasta Herkules (1997) ja nimenomaan se suomenkielinen versio - enkuksi se on ihan pliisu.


Kohtuuden vuoksi propsit on annettava kuitenkin myös Pocahontaksen Tuulen väreille 
Pidän myös tästä versiosta biisistä I Wanna Be Like You, elokuvasta Viidakkokirja...=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...