08 elokuuta 2016

Movie Monday #70 - Get away from her you bitch

"Hän on vahva, hän on kova, hän rokkaa. Ja hän on nainen. Kuka on coolein, kovin, viilein, paras ja loistavin naishahmo elokuvissa? Nyt ei siis välttämättä haeta Ellen Ripleyn kaltaista toimintasankaritarta vaan muuten vaan naishahmoa, joka on tehnyt sinuun vaikutuksen."
Kerrankin tulee vastattua Movie Monday haasteeseen ihan maantaina...! Valitettavasti haaste on vähän haastellisemman puoleinen ja siksi joudun kapinoimaan sitä vastaan mitä räikeimmällä tavalla. Nimittäin vastaamaan juuri Ellen Ripleyn kaltaisen toimintasankarittaren, koska "ihan tahansa, kuka vaan nainen, joka on tehnty minuun vaikutuksen" on aikaslaisesti liian laaja käsite alkaa rajaamaan siitä sitten kaikista näkemistäni naishahmoista muutamaa parasta.

:::

 • Anne Hathaway :: The Dark Knight Rises
-ehdottomasti paras kissanainen-
:::

5 kommenttia:

 1. Anne Hathaway <3 Eipä ole Interstellarin jälkeen ollut oikein missään fiksussa roolissa... harmi! Ihastuttava ihminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hathaway on kyllä aivan parhaita!

   Ja.. eipä siitä Interstellarista vielä niin paljon aikaa ole, että olisi edes ehtinyt mitään fiksuja rooleja niin paljon nappailla itselleen - hän on ollut kiireinen babyja tehdessä... Harjoittelijasta kyllä tykkäilin

   Ja on kyllä harvinaisen optimistinen, hurmaava ihminen

   Poista
  2. Kauhea siitähän on vasta kaksi vuotta... Olin ihan varma että paljon kauemmin aikaa!

   Juuri luin artikkelin jossa puhui raskauskiloista ja heräsin taas siihen todellisuuteen, että myös hollywood hankkii jälkikasvua! x)

   Poista
  3. Vaikea kuvitella maailmaa ilman Interstellaria? ;)

   Luitko myös artikkelin, jossa Hathaway on nyt ilmoitettu mukaan Ocean's 8 -leffaan mm. Mindy Kalingin, Sandra Bullockin, Cate Blanchettin, Helen Bonham-Carterin, Rihannan kanssa??

   Poista
  4. Luin! Vaikuttaa aika huikealta kattaukselta :))

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...