26 heinäkuuta 2016

Some Kind of Beautiful (How to Make Love Like an Englishman // Lessons in Love)

Ei, ei, ei, ei, ei....


...=)

13 kommenttia:

 1. Ja yksi ei vielä siihen päälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDxd

   Olen NIIN huono arvostelemaan huonoja elokuvia. En koskaan tiedä edes mistä aloittaa. Tämä nousi kyll kautta aikain huonoimpien leffojen joukkoon, ettei jopa ihan huonoimmaksi...

   Poista
 2. Hyvinhän tuo arvostelusi pelittää. Siitä käy heti kättelyssä ilmi, että nyt ollaan äärimmäisen kehnouden äärellä, joten turhan semmoisen arvostelemiseen on enempiä sanoja mennä tuhlailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri näin suplikoin =)

   Hahaa - hyvä että hiffaat mua!

   Poista
 3. Todellakin tyhjentävä arvostelu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika "tyhjentävä" elokuvakin... ;)

   Poista
 4. Voiko rivien välistä lukea ettei tämä mahdollisesti ole kovinkaan hyvä elokuva?

  VastaaPoista
 5. Näin muuten elokuvan, josta aattelin että voisit pitää. Janusz Morgensternin vuonna-60 Puolassa ohjaama teos Goodbye, see you tomorrow on sellaista rakkauselokuvaa josta meikäläinen pitää. Rakkauselokuvan ja taide-elokuvan sekoitus jossa ihmisten häilyvien ja juuri tässä ja nyt- rakkauksien ilot, surut ja huomisen epävarmuudet muodostavat kiehtovan kollaasin. Toi mieleeni iki-ihanan ja ikiliikuttavan Cherbourgin sateenvarjot-elokuvan, ja sitten toisaalta ei yhtään.. Lempeästi päässä jylläävää onnea ja tuskaa.. Leffasta löytyy pienen pieni arvosteluntynkä blogistani, Roskaa tikunnokassa

  VastaaPoista
 6. Itse olen ehkä vähän liiaksikin rajoittunut näihin menneisiin vuosikymmeniin, mulle menee enemmän aina mykkäelokuvista lähtien nää vanhat Hollywoodit, itäeurooppaleffat, ranskalaiset, suomalaiset, kuin nykyrakkausleffat, nykydraamat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos suosituksesta - kuulostaa kyllä just mun leffalta! =D Hauskaa, että täällä blogimaailmassakin on joku viitsinyt kiinnittää huomioita jaaritteluihini niin, että oma maku on tullut selväksi sinnekin päin maailmaa (...missä oletkaan)!

   Ja olen kyllä kateellinen sinun "repertuaarista" - itsellä lähinnä vanhat elokuvat on sellaista pakkopullaa, mitä katsoo vain, koska kuvittelee että ne on sellaisia elokuvia, joita "tulisi katsoa". Sitten taas on se ulottuvuus, että tätä massajenkkivirtaa on helpoiten saatavilla ja kun olen vähän laiskan puoleisempi elokuvankuluttaja, että heti, kaikki, nyt pitäisi saada silmien eteen, niin en ole koskaan oikein oppinut koluamaan mitään divareita tai kirppareita minkään löytöjen perässä. Ihailen kyllä suuresti niitä, ketkä siihen pystyvät.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...