09 heinäkuuta 2016

Movie Monday #67 - My Holy Trinity

"Kaikilla on omia suosikkielokuvantekijöitä. Olivat ne sitten ohjaajia, näyttelijöitä, käsikirjoittajia, säveltäjiä tai puvustajia, odottaa heidän uusimpia tuotoksiaan aina innolla. Kaikista parasta on luonnollisesti se, jos omat suosikit menevät kimppaan ja tekevät yhdessä elokuvan!Nyt teillä on mahdollisuus esitellä oma kolmen hengen suosikkikombonne muille elokuvan ystäville. Kolmikko voi olla jo entuudestaan tuttu työryhmä (kuten esimerkiksi Tim Burton, Johnny Depp ja Danny Elfman) tai sitten voitte luoda täysin uudenlaisen ensemblen. Minkä kolmen koplan elokuvan te haluisitte nähdä?"

Nyt on kyllä ehdottomasti tähän astisista haasteista kivoin. Toisinaan, kun haaveilen vielä joskus kirjoittavani elokuvakäsikirjoituksen ja ohjaavani siitä kokoillan elokuvan, mietin mielessäni kaiken maailman roolitusvaihtoehtoja. Jennifer Aniston on aina listani kärjessä. Haluaisin palkata hänet johonkin kunnon draamarooliin, jossa hän voisi esittää samaa syvyyttä, mitä Cake-elokuvassa. Muutenkin olisi kiva nähdä joku Kate Hudson esimerkiksi Quentin Tarantinon ohjauksessa. Hudson oli niin hyvä Almost Famous-leffassa, mutta sen jälkeen uransa on kyllä pahasti jähmettynyt tusinatuotteisiin. Vaihtoehtoisesti olisi kiva nähdä joku Michael Fassbender tai Leonardo DiCaprio jossain chick-flick-romcomissa, kun heitä aina näkee vain niin vakavana.

Koska niin innoissani mietin aina näyttelijöitä ja heidän tulevaisuuksiaan ja heidän ansaitsemiaan rooleja, onkin ollut kiva sitten aina kuulla jonkun Jen Anistonin ja Toni Colletten uudesta sotadraamasta (can't wait!), Jennifer Lawrencen ja Domhnall Gleesonin tulevasta leffasta Darren Aronofskyn kanssa (can't wait!), Cate Blanchettin ja Sandra Bullockin yhteenlyöttäymisestä uuteen Ocean's Eleven-adaptointiin (can't wait!) tai Jake Gyllenhaalin ja Amy Adamsin yhteistyöstä Tom Fordin kanssa (can't wait!)

Yksi kombo, jota olen viime päivinä pyöritellyt päässäni on Tom Holland + Jennifer Lawrence! Kaksi tämän hetken karismaattisimmista tähdistä ja he kun pääsisivät samaan leffaan, niin minä olisi ensimmäisenä jonossa leffateatterin oven takana. Mukaan vielä heittäisin suosikkiohjaajani Steven Soderberghin, niin olisin taivaassa.

My Holy Trinity:
...=)

2 kommenttia:

 1. uuuuuuuuh! enpä olekaan bongaillut noita tulevia yhdistelmiä noin tarkkaaan, wohou. Ja juu valitsemasi kombon kuvan kyllä myös katsoisin, jos sellainen tulisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee - kivaa, että joku muukin on yhtä tohkeissaan näistä leffoista. Salainen toiveeni on, että Aniston voittaisi Oscarin ensi vuonna tuosta Yellow Birds-roolistaan, mutta sitä en uskalla vielä oikein toivoakaan, siksi puhun kuiskaten, jos ei tekstin välityksellä tullut se selväksi ;)

   Mutta eniten ehkä kiinnostaa tuo Aronofskyn uutuus - loistava ohjaaja ja nyt ilmeisesti vielä perinpohjaisen draaman ainekset ja tietty loistonäyttelijät xD

   En tiedä saammeko koskaan Hollandia ja Lawrencea samaan leffaan, mutta silti odotan innolla, mitä heiltä vielä tulemaan saamme! xD xD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...