04 heinäkuuta 2016

Life of Crime (Life of Crime)

Oikein kiva elokuva. Se perustuu Elmore Leonardin kirjaan. Muita hänen teoksistaan tehtyjä elokuvia on muun muassa Out of Sight (1998), Get Shorty (1995), 3:10 to Yuma (1957/2007) ja Jackie Brown (1997), jossa seikkailee samat hahmot kuin tässä.

Mickey Dawson (Jennifer Aniston) on 70-luvun ikävystynyt kotirouva, jonka mies (Tim Robbins) joutuu kiristyksen kohteeksi. Kiristäjien virheeksi koituu Mickeyn käyttäminen panttivankina, sillä miehenkäppänällä onkin salarakas (Isla Fisher).

Tämä elokuva ilmestyi tosiaan jo vuonna 2013. Olin jo ennen tämän valmistumista odottanut innolla taas uutta Jennifer Aniston -elokuvaa. Jonnekin se kolme vuotta kuitenkin hupsahti ja nyt vasta sain tämän silmieni eteen. Aniston tekee tietysti taas hienon roolisuorituksen ja pakko taas mainita, että hän on liian kaunis tähän maailmaan. Tämä on myös ensimmäinen kerta kun oikeasti näen, miksi John Hawkes on kerännyt valtavasti kehua taidoistaan. Hänhän on uskomaton. Tim Robbins on aina takuuvarma. Will Forten koomista ajoitusta vieläkin kyseenalaistan, vaikka ei tämä ihan niin suoranainen komedia olekaan. Isla Fisherin repertuaari on hämmästyttävän pieni - miten hänelle yhä riittää rooleja? Mos Def puolestaan omaa rentoa karismaa, jonka voisin nähdä hyödynnettävän tulevaisuudessa vielä paremmin.

Pidin paljon elokuvan omalaatuisesta tyylistä ja juonenkäänteet olivat juuri sopivan kekseliäitä, että eivät kuitenkaan ampuneet yli. Ainoastaan jäin ihmettelemään, että mihin he unohtivat oikein Anistonin ja Robbinsin hahmojen pojan?


#elokuvahaaste2016 (15. Elokuva, jonka katsomista olet harkinnut jo pitkään)


...=)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...