14 heinäkuuta 2016

Bio: Tom Holland


Katsoin vähän aikaa sitten haastattelun, jossa nuorta Tom Hollandia haastateltiin In The Heart of the Sea-elokuvan teemoilta. Seuranaan hänellä oli hänen vastanäyttelijänsä elokuvasta, Cillian Murphy. Oli mielenkiintoista nähdä kovin vaivaantuneen, puisen Cillian Murphyn olevan kammottava haastateltava, josta toimittaja ei saanut juuri mitään irti ja Hollandin olevan eloisa, läsnä, keskittynyt ja aidosti kiinnostunut toimittajan kysymyksistä. Villi veikkaukseni on, että Hollandin ura tulee tästä vaan kasvamaan - samaa en voi veikata Murphylle.

Thomas Holland syntyi vuonna 1996 Lontoossa, Iso-Britanniassa. Hänen äitinsä on valokuvaaja ja isänsä kirjailija-koomikko, joten hänen kasvatuksensa uskaltaa sanoa olleen boheemi. Hänen uransa sai alkunsa tanssiharrastuksesta. Billy Elliot-musikaalin koreografit kiinnittivät huomion nuoreen Hollandiin ja hän saikin osan musikaalin West End-tuotannosta. Juan Antonio Bayona puolestaan kiinnostui Hollandista nähtyään tämän tässä musikaalissa, ja palkkasi tämän The Impossible -nimiseen elokuvaan Naomi Wattsia ja Ewan McGregoria vastapäätä. Vuoden 2004 Intian valtameren tsunamista kertonut elokuva oli valtaisa menestys, muun muassa Watts sai osastaan parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden. Tästä Hollandin oli helppo jatkaa muihin näkyviin projekteihin näytellen esimerkiksi Saoirse Ronania, Tom Hardya ja Chris Hemsworthia vastapäätä. Hänen lopullinen läpimurtonsa kuitenkin tuli hänen liittyessä osaksi Marvelin elokuvallista universumia, Spidermanin rooliin elokuvaan Captain America: Civil War (2016).

Varastan nyt hävyttömästi yhtä internet-kommentoijan lausuntoa, joka niin osuvasti totesi, että Tobey Maguire oli täydellinen Peter Parker, Andrew Garfield oli täydellinen Spiderman ja Tom Holland on täydellisesti molempia. Erityisen vaikuttavaa Hollandin näyttelijäkapasiteetista tekee, että hän on jo ilman näyttelijäkoulutusta niin luontainen lahjakkuus. Mutta hänen luokan valovoimaisuutta ei pysty opettamaan... niin sanotusti hänellä on Sitä Jotain, mikä tekee hänestä hienon taiteilijan.

"Enpä tosiaan olisi uskonut joskus sanovani, että Spider-Man oli eittämättä kivoin ja hauskin ja siistein hahmo leffassa, jossa niitä olisi täysi laidallinen tarjolla muitakin. Toivon tosissaan, että Tom Holland olisi näyttelijä, jonka nimen tulisimme kuulemaan yhä enemmän lähitulevaisuudessa, hänellä on karismaa vaikka muille jakaa."

Trivia:
- On monta kertaa palkittu Breakthrough- ja Seuraava Suuri Tähti-palkinnoilla
- Hänen lempielokuvansa on Saving Private Ryan (1998)
- Ensimmäinen britti hämis
- Suosikki näyttelijäsuoritus on Edward Nortonin roolityö elokuvassa Primal Fear (1996)
- Hän on 1,73 m pitkä
- Henkilökohtainen kommentti: "I think the important thing is to just take in one step at a time."


Lucas Bennett, The Impossible (2012)

Bradley, Edge of Winter (2016)


Peter Parker, Captain America: Civil War

Thomas, In the Heart of the Sea (2015)


1 kommentti:

  1. Watch avengers infinity war full movie on los movies free online now. Black Panther: Even if Wakanda becomes the main battleground in the Avengers: Infinity War, the Black Leopard will probably survive. T'Challa will be the dominant superhero for many years to come and even be considered the new technology king of the Avengers if Tony Stark is killed. Chadwick Boseman has also signed up to five films with Marvel Stutios. Avengers: Infinity War is just his third movie. In addition, Black Panther 2 will be deployed in the fourth phase of the Super Marvel Universe (MCU).

    Spider Man: The youngest superhero in the Avengers, Spider Man is definitely the future of the Marvel Universe in the fourth and possibly beyond. In addition, the character has just been restarted Marvel and Spider-Man 2 is also in production. In addition, Marvel Studios has struggled to win the rights to exploit the Spider Man character from Sony, so it is unlikely that filmmakers will be able to easily die by Peter Parker. This object. See more: mad max fury road online

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...