19 kesäkuuta 2016

RIP Anton Yelchin

Kuulin tämän kirjaimellisesti kaksi minuuttia sitten ja välittömästi silmäni täyttyivät kyynelistä. Alan Rickmanin menetys oli ensimmäinen niin suuri järkytys bloggaajan urani aikana, että oli pakko laatia jonkinlainen muistokirjoitus ja nyt tämä lahjakas nuori herra ansaitsee blogini toisen huomionosoituksen.

Hän oli tosiaan kaksikymmentäseitsemän eli kuoli valovuosia liian nuorena. Mikä on myös katkerasuloista, että 27:ää pidetään traagisena ikävuotena suurien taitelijoiden keskuudessa, sillä niin moni legenda on kuollut tässä varhaisessa iässä. Ihmisenä en voi olla ajattelematta niitä kokemuksia, mitä hän ei nyt koskaan tule saamaan ja leffaharrastajana suren hänen kuollutta uraansa. Siteerasin hänen roolisuoritustaan Like Crazy-nimisessä elokuvassa yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista täällä ja toivonkin, että kaikki sen näkemättömät nyt muistavat häntä katsomalla sen/hänen muita roolejaan ja valaistuvat hänen työnsä hienoudesta.

http://variety.com/2016/film/news/anton-yelchin-dead-star-trek-alpha-dog-1201798798/
Linkin takana yksityiskohtia tästä tragediasta.


6 kommenttia:

 1. Yelchin ei mielestäni ehtinyt tehdä sitä tajunnan räjäyttävää roolisuoritusta, mutta sellainen oli selvästi urallaan edessä sillä elokuva elokuvalta hän vaikutti kehittyvän paremmaksi. Jos ei nyt esityksillään repinyt sieluani riekaleiksi, oli hän aina hyvin miellyttävän oloinen esiintyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Odotin häneltä vielä suurta tulevaisuutta...

   Poista
 2. RIP. Lähti lahjakas kaveri turhan aikaisin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä. Aina kalvavaa nuoret kuolemat. Erityisesti se, että nyt hän on ikuisesti 27...

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...