28 kesäkuuta 2016

Movie Monday #65 - Muisti pätkii

"Meillä kaikilla on niitä. Elokuvia, jotka muistamme mutta joita emme muista. Muistamme julisteen, tapahtumat, ehkä jonkun näyttelijänkin, mutta emme nimeä tai mitään muutakaan.Nyt sinulla on tilaisuus kutsua internetin ihmemaailma apuun. Minkä elokuvan haluaisit muistaa jota et muista?"

Joskus vuosia sitten näin sellaisen aasialaisen toimintaleffan, jonka pääosassa oli joukko naisia. Se oli vähän kuin joku Kiinan Charlie's Angels tyyppinen -leffa. Mutta en tosiaan muista oliko se kiinalainen, vai japanilainen, enkä yhtään mitään muutakaan. Olen yrittänyt etsiä sitä erinäköisistä listoista, joissa mukamas olisi kaikki aasialaiset toimintaleffat, joiden pääosassa on naisia, eikä sitä sieltä kyllä löytynyt. Joku vahva mielleyhtymä minulla on sen leffan kohdalla kirjaimeen D, mutta saatan olla ihan hakoteillä. Soittaako kenellekään kelloa?


*Päivitys: kiitos ystävällisen blogimaailman, löysin kuin löysinkin leffan (katso alla olevat kommentit). 
"So Close" -vuodelta 2002

3 kommenttia:

 1. Heroic Trio tuli ekana mieleen, mutta voipi olla moni muukin. Jos pitäisi etsiminen jostain aloittaa niin vaikka Michelle Yeoh-filmografiasta.

  Tai sitten Naked Weapon?

  VastaaPoista
 2. Ei kumpikaan, mutta...

  JES!

  nyt löysin sen. Elokuvan engl. nimi on "So Close", alkup. nimi on "Xi yang tian shi" ja suomenkielinen nimi on "Taivaalliset tappajat", vuodelta 2002. Tuosta taivaasta tuli siis mielleyhtymä Charlien enkeleihin.

  ...ja en olisi koskaan löytänyt leffaa, ilman teidän ehdotuksia, sillä Imdb ehdotti sitä minulle kun haeskelin tuota "Naked Weapon"-leffaa.

  Hah, enpä olisi uskonut, että tämä on oikeasti mahdollista! Thank you ever so much!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...