15 kesäkuuta 2016

Movie Monday #63 - Sekaannus

"Oletko sekoittanut näyttelijöitä toisiinsa? Ketkä esimerkiksi?"

 • Niko Pepaj (How To Get Away With Murder) - Colin Eggleston (Something Borrowed) • Joanna Gleason (Sex and the City) - Mary Steenburgen (The Proposal)

 • Tästä olen puhunut ennenkin, mutta Thomas Robinson (The Switch) ja John Paul Ruttan (This Means War) • Kristin Scott Thomas ja Juliette Binoche menee myöskin aina sekaisin (asiaa ei auta, että olivat vielä samassa Englantilaisessa potilaassa)


 • Stephen Mangan (Episodes) ja Steve Coogan (Philomena)

 • Ray Winstone (Sexy Beast) ja Ray Liotta (Shades of Blue) (tässä edesauttaa samanlaiset nimet ja samankaltaiset roolit)

 • John Lithgow (Third Rock from the Sun) & John Cleese (Monty Python)

 • Nathan Lane (Modern Family) & Roger Bart (Revenge)


...=)4 kommenttia:

 1. Juu todellakin Kristen Scott Thomas ja Juliette Binoche, ovat niin saman roolin esittäjiä. Itselläni menee John Cleesen kanssa vieläkin sekaisin ääninäyttelyn osalta Billy Connolly (vain aksentti paljastaa), kun heillä on niiiiin samanlainen ääni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan täysin. Kristin Scott Thomas ja Binoche pyörivät kyllä niin samanlaisissa leffoissa, suht saman ikäisiä ja näköisiä ja puhuvat samoja kieliä jne.

   Pakko myöntää, että en ole tuosta Connollysta kuullutkaan.

   Mutta Niko Pepajia luulin tosiaan Colin Egglestoniksi kun hänet HTGAWMissa näin ja samoin pitkän, pitkän aikaa luulin, että Mary Steenburgen tosiaan teki pienen roolin Sinkkuelämää elokuvassa. Myös sekä Nathan Lane ja Rogert Bart ovat molemmat Modernista perheestä ja siinä heillä on niin samanlaiset roolit, että vähemmästäkin menee sekaisin.

   Näitä sekaannuksia on hauska listata, kun yleensä sentään kuvittelee tietävänsä suht hyvin näyttelijöistä yhden tai kahden, mutta shokki on suuri kun tajuaa olleensakin väärässä.

   Poista
 2. Pakko myöntää etten minä erottaisi noita kahta ensimmäisen kuvan heeboista,,, edes nimen perusteella, sillä en tiedä keitä he ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin listata tähän nimiä, joita ei tyypillisesti tälläisissä listoissa näe. Minusta tuntuu, että kaikki tietävät jo, että Orlando Bloom ja Luke Evans näyttävät toisiltaan tai Tom Hardy ja Logan Marshall-Green...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...