30 toukokuuta 2016

Movie Monday #60 - My Precious

"Elokuvia katsotaan monessa paikassa. Kotona, kaverin luona, elokuvateatterissa, sekä miksei myös tietokoneen tai älypuhelimen näytöltä. Mutta vaikka videovuokraamojen hyllyt notkuvat tavarasta (nykyään kai enemmän karkista) ja nettivuokraamot ovat tulleet myös Suomeen, niin jokin siinä elokuvan omistamisessa vaan yhä vetoaa.Viikon kysymys on, että mikä omistamasi elokuva on sinulle erityisen tärkeä? Itse elokuvan ei välttämättä tarvitse olla se tärkein, nyt on kyse itse esineestä. Onko se joku ikivanha VHS noloilla kasarikansilla? Onko se ihka ensimmäinen itse ostamasi DVD? Vai onko se jo päätynyt elokuvien hautausmaalle ja yhä muistelet sitä kaihoisana?"

Oma kallisarvoinen aarteeni on tietenkin Harry Potter-elokuvani. Kaikki kahdeksan niitä. Niitä on kulutettu ja paljon. Etenkin nuorempana, kun kasassa oli vain muutama ensimmäinen ja kokonaisesta setistä pystyi vasta haaveilemaan, oli niiden tarkoitus jotenkin oleellisempi. Toki silloin ei vielä Netflixejä ollut olemassakaan, joten Harry Potter (etenkin se ykkönen) oli mukava pistää päälle jos oli vaikka kipeänä kotona ja halusi matkata lämpimään, kutsuvaan, taianomaiseen velhomaailmaan. Enää ei tule elokuvia odotettua sillä lailla. Niitä on saatavilla niin paljon ja heti. Toista oli silloin kun vuosi vuoden jälkeen aina odotettiin sitä seuraavaa ja voi, että se oli juhlan aikaa, kun sen seuraavan osan sitten pääsi näkemään.


...=)

1 kommentti:

 1. No niin,,, viisauksissani poistin sitten kaikki kommentit: pelastin ne sähköpostista nyt tähän alle:

  Tuoppi on lisännyt kommentin tekstiisi "Movie Monday #60 - My Precious":

  Nykyisin kaikki on tosiaan niin helposti ja nopeasti saatavilla, että odottavan aika ei enää ehdi käymään pitkäksi entisaikojen tapaan.

  ___

  Cilo on lisännyt kommentin tekstiisi "Movie Monday #60 - My Precious":

  Too true. Mutta en ole varma onko se hyvä vai huono asia... Muutos muutoksen vuoksi tuntuu turhalta, mutta ei kai siltä oikein välttyäkään kannata xD

  ___

  Tuoppi on lisännyt kommentin tekstiisi "Movie Monday #60 - My Precious":

  Niin. Vastaan voi kaiketi hetken pyristellä, mutta kakkoseksi siinä pidemmässä juoksussa taitaa lopulta jäädä. Kehitys kehittyy kaikesta huolimatta.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...