06 maaliskuuta 2016

The Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)

Kun tämän ensimmäisen kerran vuonna 2012 näin, ajattelin, että olisipa kätevää, jos vuonna 2016 katsoisi tämän, niin jäisi todella helposti mieleen Gwen Stacyn (Emma Stone) asunnon numero, joka on niin ikään 2016. No ironia on huipussaan, kun katsoin tämän uudelleen nyt 2016 vuonna. Tulisi varmaan huomata myös, että valehtelin. En ole nähnyt tätä ennen tämän vuoden katselukertaa. Mutta jotain sisältöä ajattelin, että arvostelu tarvitsee, sillä tästä elokuvasta ei jää paljonkaan todettavaa.

Jo tuhannes elokuvasovitus tästä samasta vanhasta, kulutetusta supersankarista on itse asiassa varsin onnistunut, mitä nyt uneliaasta käsikirjoituksesta huolimatta. Kysymys vaan kuuluu, että miksi tarvitsisimme tätä jälleen uutta filmatisointia tästä kaikille jo liiankin tutusta aihemateriaalista?

*** (kolme tähteä)

8 kommenttia:

 1. Jatko-osa olikin sitten taasen täyttä kuraa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut. Tämä ykkönenkin pysyy kasassa vain hädin tuskin, että ei yllätä yhtään että puhti ei riitä enää jatko-osaan!

   Poista
  2. Jatko-osa oli kuraa kuten Tuoppi sanoi, mutta silti siinä on yksi Marvel-elokuvahistorian parhaimmista kohtauksista minun mielestäni. Itse tykkäsin sinällään tästä synkemmästä Hämiksestä, mutta toisaalta odotan innolla miten Tom Holland suoriutuu tästä kirotusta roolista...
   Ainakin saamme vihdoin sen teini-ikäisen Hämiksen! Se on oikeasti iso plussa!

   Poista
  3. Ai mitä? Onko tästä vielä tulossa joku remake? Mutta siitä olen kyllä samaa mieltä, että Spiderman sopii paremmin teini-ikäiseksi. Andrew Garfieldin arvosta lukiolaista esittävänä voidaan toki kinastella, mutta mielestäni paljon toimivampi ratkaisu kuin esim. Tobey Maguire jo aikuinen yliopisto-opiskelija...

   Poista
  4. Nyt kun Disney sai oikeudet takaisin Spider Maniin en usko että jättää käyttämättä tämän mahdollisuuden tehdä uusi elokuva Marvelin suositumaasata sankarista. Tom Holland nähdään Hämiksenä jo tuossa Civil War elokuvassa nyt keväällä : 3

   Poista
  5. No juuri äsken omatkin lähteeni sitten helisivätkin Zendayan roolituksesta ks. leffaan. Onneksi kyseessä ei sentään ole enää mikään origins-tarina. Nämä kun nyt ovat vähän nähty.

   Poista
 2. Itsekin satuin katsomaan tämän kun tuli telkkarista joku aika sitten. Todennäköisesti kirjoitan tästä jotain blogiini vielä sillä tämähän käy hyvin elokuvahaasteen sarjakuvaan perustuvaks leffaks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kappas kummaa, niinpäs onkin! Kiitos tästä!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...