06 maaliskuuta 2016

Super 8 (Super 8)

En olekaan aikaisemmin joutunut haukkumaan elokuvan valaistusta. Super 8 -elokuvassa lukuisat kohtaukset sijoittuvat yöaikaan ja jokaikisessä kohtauksessa taivaalta törröttää mystiset valonheittimet. Oltiin sitten hautausmaalla, kaupungin keskustassa, pellolla tai takapihalla, niin aina ne pirun valospotit valaisevat päähenkilöidemme taivalta pimeässä yössä. En ymmärrä, miksi niitä ei ole edes editoitu pois. Ymmärrän, että kyllähän elokuvasta pitää jotain nähdäkin, sijoittuu se yöhön tai ei, mutta miksi se valonlähde pitää jättää niin tökerösti siihen kaiken kansan näytille. Viimeksi kun tarkistin niin elokuvan valaiseminen tapahtui kameran takana.

Super 8 on huono elokuva. Se on kammottavan tylsä ja mitäänsanomaton. Suuri osa siitä on lasten välistä dialogia, joten tietyltä korniudelta ei vältytä. Tätä ei edesauta se, että elokuvan lapsinäyttelijät ovat umpisurkeita. Tämä on myös sci-fihömppä ja sitä katsomaan tulleet saavat lepuuttaa silmiänsä erittäin typerän näköisessä alienissa, jota pidetään myysterinä pidemmän aikaa elokuvan alusta ja kun hänet viimein paljastetaan, on ensimmäinen reaktio nauraa. Ei ole oikein katu-uskottava, se örkki.

En oikein edes tiedä, mikä tämän elokuvan kohdeyleisö pitäisi mukamas olla. Aikuisilla katsojilla taatusti menee hermo lasten leikkiin ja tyhjästä revittyyn draamaan ja nuoremmat katsojat tylsistyvät kuoliaaksi tai vielä nuoremmat saattavat pelästyäkin sille yhdelle, vähän jotenkin pelottavaan päin suuntautuvalle kohtaukselle.

...=)


2 kommenttia:

  1. Huomasin, että tämä tuli eilen telkkarista ja vilkaisin sitä muutaman minuttin ajan. Kehnossa valaistuksessa sekoilevat lapset hämähäkkimäisen örkin kanssa ei kuitenkaan tehnyt hirveän suurta vaikutusta, joten kanava kääntyi äkkiseltään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin toivon että olisin vaihtanut kanavaa!! XD

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...