11 maaliskuuta 2016

Movie Monday #47 - Special songs

Oletko ihastunut johonkin leffassa soineeseen itsellesi vielä tuolloin tuntemattomaan biisiin niin paljon, että olet selvittänyt sen esittäjän ja kenties tätä kautta ihastunut esittäjän muuhunkin tuotantoon? Jos yksittäisiä biisejä ei tule mieleen, niin onko jonkun elokuvan soundtrack ihastuttanut kokonaisuudessaan niin paljon, että olet hankkinut sen omaksi?

The Great Gasby (soundtrack)
- erityisesti kappaleet:

 • Young and Beautiful (Lana Del Rey)
 • Happy Together (Filter)
 • Over the Love (Florence + The Machine)

4 kommenttia:

 1. Täytyypä tässä nyt sanoa, että Ameliella on todella hyvä soundtrack. Katsoin elokuvan viikko sitten, ja täytyy sano että on siinä kyllä hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Erityisesti Comptine D'un Autre été L'après-midi - hymäelmä =) Rakastan myös Koskemattomien pianomelodioita Ludovico Einaudin "kynästä" sekä erityisesti Phillip Glassin mestarillista sävellystä. Muita suosikkejani Rachel Portman, Mark Isham sekä tietenkin Howard Shore. Aikaisempaan Movie Monday-haasteeseen valitsinkin ikonisen John Williamsin soundtrackin Harry Potterista, mutta tässä kun nyt kysyttiin kappaleita, niin ensimmäinen mielleyhtymä oli The Great Gatsby.

   Poista
 2. Oi vitsi itsekin tykkään tosi paljon The Great Gatsbyn soundtrackista♥ Varsinkin mainitsemaasi Lana del Reyn kappaletta tuli kuunneltua hirveästi elokuvan julkaisun aikoihin. Vaikka The Great Gatsbyn soundtrack on upea, oma ykkössuosikkini on kuitenkin Moulin Rougen soundtrack, varsinkin hauskan kekseliäs Elephant Love Medley.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin The Great Gatsbyn nähtyään piti soittaa niitä kappaleita uudestaan ja uudestaan. Se on myös loistava esimerkki siitä, että kyllä niitä kappaleita saisi rohkeammin muissakin leffoissa käyttää!! Itselle ei kyllä tuo Moulin Rouge!-leffan soundtrack niin paljon maistu, sillä kappaleet siinä kuten Show Must Go On ja muut vastaavat ovat JO NIIN kuluneita, niin kuluneita!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...