02 maaliskuuta 2016

Ja Oscarin saa... (And the Oscar Goes To...)

Tämä Oscar-dokumentti tuli YleTeemalta päivää ennen "viime vuoden" Oscareita. Olin itse asiassa, muistikuvieni mukaan, katsonut dokumentin edellisenäkin vuonna juuri Oscareiden alla. Olisiko tullut YleTeemalta silloinkin.

Anjelica Huston juontaa tämän katsannon Oscareiden historiaan. Harmillista, että dokumentin tekijät ovat katsoneet tarpeekseen pitää dokumentin huomion historiassa, sillä dokumentti alkaa niin kiinnostavasti kun lukuisat Oscar-voittajat muistelevat vähän sitä omaa fiilistä voittaessa ja näemme vähän arkistokuvaa vähän uudemmistakin gaaloista. Se oli todella inspiroivaa. Mutta sitten dokumentti vähän taantuu kuin Oscareiden wikipedia-sivuksi. Minäkin tiesin jo suurimman osan dokumentissa kerrotuista jutuista....=)

4 kommenttia:

 1. Missasin tämän taas täysin. Vaikken varsinaisesti mikään ylimaallinen Oscar intoilija olekaan, niin hyviä dokumentteja katselen kyllä mielelläni, ja tämänkin olisin katsonut, jos olisin havainnut sen ulos tulevan. Harmittavan vähän vain sellaisia nykyisin televisiosta näkee. Turhaa tosi-teeveetä kyllä niidenkin edestä sitten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tosiaan Oscar-gaalan viikonloppu oli melkein ensimmäinen kerta moneen kuukauteen kun oikeasti avasin tv:n ja tutkailin tarjontaa. Kyllä niin täynnä toinen toista paksumpaa materiaalia. Olin itse niin pettynyt muun muassa tarjontaan ennen kun gaala alkoi kahden aikaa yöllä. Katsoin jotain epämääräistä kahden nuorukaisen bilematkaa ja jotain chatti-tv:tä!
   Viime aikoina onkin lähinnä tullut katseltua viihdettä internetistä tietokoneelta. Siksi sysäsinkin koneen syrjään Oscareita katsoessa, kun aina sitä saa muutoin olla rämpläämässä. Tyydyin kännykkäni twitter-sovellukseen. Harmittaa vielä se, että Amerikassahan eletään par aikaa television kulta-aikaa, mutta Suomeen niistä päätyy murto-osa!

   Poista
 2. Hei, mekin vahingossa katseltiin tätä, ei kyllä kokonaan nähty :( Pitääpi ensi vuonna olla silmä tarkkana, josko taas tulisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vahingossakin pystyy katsomaan jotain ;)
   Ihan katsomisen arvoinen dokumentti, mutta siinäpä se. Ei enempää eikä vähempää xD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...