02 maaliskuuta 2016

Itse ilkimys 2 (Despicable Me 2)

Sanomattakin lienee selvää, että katsoin tämän vain Minioneiden takia. Hauska juttu itse asiassa, katsoin ensin vuoden 2010 elokuvan Megamind, luullen, että siinä ne Minionit olisivat, mutta väärässä olin! Näitä piirroselokuvia alkaa olla jo vähän liikaa... Ei silloin kuin minä olin pieni. Silloin kulutettiin sitä yhtä Pocahontasin vhs-kasettia, kunnes se oli rikki! No, hyvä nyt, että muksuilla viihdettä...
En ole tästä sitä ensimmäistä osaa nähnyt. Tämä kakkonen nyt sattui telkkarista tulemaan ja tuon Megamind-pettymyksen jälkeen, ei enää tehnyt mieli kahlia läpi kaikkia mahdollisia teoksia. Kun tämä kakkonen käsittääkseni se kehutumpi elokuva on. Ainakin tässä on se Pharrellin biisi, "Happy". Saanko sanoa, että se oli kyllä Oscareissa yksi tasaväkisimpiä vuosia laulun kategoriassa, kun samana vuonna oli ehdolla Pharrell ja Frozenin "Let It Go"- molemmat biisit ovat sittemmin kyllä toistonsa takia kärsineet vähän inflaatiota.

Nautin suunnattomasti tästä piirretystä. Se oli tajuttoman hauska. Minionit olivat ihan parhaita ja yltiösöpöjä. Pidin myös päähahmosta, itse ilkimyksestä: Grusta (Steve Carell) sekä muista "ihmis"-hahmoista: Kristen Wiigin Lucy Wilde oli sympaattinen.

Niin, nauroin ääneen, monta kertaa. Aivan loistavat hahmot nuo Minionit ja jos joku päivä vastaan tulee, niin ehdottomasti katson heidän oman spin/off-elokuvansakin. Mutta siinäpä se. En ole liiemmin ollut mikään animaatio-fanaatikko eikä tämäkään leffa kyllä mielipidettäni muuttanut....=)


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...