08 helmikuuta 2016

St. Vincent (St. Vincent)

Juuri tänään viimeksi selasin blogihistoriaani. Yllätyin suuresti kun huomasin siellä olevan lukemattomia elokuvien nimiä, joista en ollut koskaan kuullutkaan. Ilmeisesti olin näistä kuitenkin arvostelunkin kirjoittanut, joten katsottua ne ainakin on tullut. Veikkaanpa, että vähän ajan päästä St. Vincent vajoaa samaan kategoriaan. Näin tämän pari päivää sitten ja totta puhuen, minun on vaikea muistaa millainen elokuva tässä edes oli kyseessä.

Bill Murray on pääosassa Vietnamin veteraani, köyhtynyt äkäpussi, joka saa naapuriinsa miehensä pettämän Maggien (Melissa McCarthy) ja tämän pojan Oliverin (Jaden Lieberher).

En ollut kovin vaikuttunut Jaden Lieberherin näyttelijäntaidoista. Eikä se sinänsä yllätä, hän on vielä niin nuori. Olin tyytyväinen siihen, että Melissa McCarthylta nähtiin kerrankin jotain muuta kuin kiroilua. Bill Murray oli taattua Bill Murray-laatua. Naomi Watts oli todella hyvä.

Elokuvana, tämä St. Vincent on äärettömän geneerinen, miljoona kertaa nähty, sentimentaalinen kasvutarina. Ihmettelen, miten tämä muka kävisi missään ulottuvuudessa komediasta - itsehän en nauranut kertaakaan....=)

2 kommenttia:

  1. Itsestäni tämä ei ollut ollenkaan geneerinen. Mielestäni tämä oli juuri enemmänkin omaperäinen. No, RIP mielipiteeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole muuten ensimmäinen kerta kun ollaan eri mieltä jostain komediasta! ;) Ja voin kertoa, että vika on minussa. Tämä on todettu monta kertaa, että minun tajuni siitä, mikä on hauskaa ja toimivaa komedian suhteen on täysin out of sync with everyone else! :D:D:D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...