08 helmikuuta 2016

Movie Monday #43 - Tiimi

"Pääpahis suunnittelee pahojaan ja koko maapallo (tai jopa koko universumi) on vaarassa. Ketkä elokuvahahmot sinä valitsisit tiimiisi taistelemaan pahiksia vastaan? Ja miksi juuri heidät? Sovitaan että saa valita viisi hahmoa, ettei homma lähde ihan hanskasta. ;)"

Tätä jos rupeaa liikaa miettimään, löytää itsensä varmasti ikuisesta limbosta, josta ei ole ulospääsyä. Siksi heitän tähän viisi ensimmäisenä mieleen tulevaa nimeä ja minusta he ovat täysin paikkansa arvoisia tässä tiimissäni, joka pelastaa maailman.

1. Nicole Hurley (The Bounty Hunter)
~Tätä neuroottista rouvaa on vaikea lukita yhdenkään auton takakonttiin tai hotellihuoneeseen ilman, että saa tainnuttimesta tällin. Siksi uskon, että hän olisi loistavan täydellinen johtajahahmo ryhmälleni

2. Mestari Oogway (Kung Fu Panda)
~Mestari Oogway on ryhmäni valttikortti. Hän vain tekee tämän sormijähmetystemppunsa ja päivä on pelastettu

3. Han Cho Bai (Red 2)
~Jos Nicole Hurley jostain syystä kuitenkin auton takakonttiin jää jumiin tai Mestari Oogway leijailemaan kirsikkapuun luokse, niin Han on sen verran kova äijä, että pistää karate taidoillansa suuremmankin armeijan lyttyyn

4. Mallory Kane (Haywire)
~Ja Hania avustamassa kovempaakin kovempi Mallory Kane

5. Erika Kohut (The Piano Teacher)
~Ryhmäni salainen valttikortti on Michel Haneken elokuvasta The Piano Teacher tuttu Erica Kohut. Hän on maailman historian raivostuttavin elokuvahahmo ja saa vihollisen hämilleen puukottamallakin itseään pahiksen sijaan. Tämä ajaa rosvot hulluuden partaalle, mikä estää heitä tekemästä mitään pahaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...