08 tammikuuta 2016

Kill Me Three Times (Kill Me Three Times)

En odottanut paljoakaan tältä elokuvalta, josta en ollut kuullutkaan ennen sen päällepistämistä. Minulla menikin lähes elokuvan loppuun asti tunnistaa, että Simon Pegghän se siinä pääosassa oli. Onneksi en tiennyt sitä, sillä olisi jäänyt leffa varmaan näkemättä. Muutenkin oli tosi outoa katsoa elokuvaa, jonka roolituksesta ei tiennyt tuon taivaallista. Oma aikansa meni yhdistäessä kaikkia hahmoja kohtauksesta toiseen. Luke Hemsworthin kanssa jossain vaiheessa vasta yhdistin.

Elokuva kertoo pienestä Australialaisesta paikkakunnasta, jossa palkkamurhaaja Simon Pegg, jättää jälkeensä aikamoisen kasan sekä ruumiita, että muita murhanhimoisia hahmoja. Ensimmäistä kertaa myöskin aikoihin, minä jäin kakkoseksi katsontaseurani näyttelijätiedännässä, sillä (kyllä, minua vanhempi) leffaseura tunnisti paikallisen poliisin roolista ilmeisesti sellaisesta sarjasta kuin Okalinnut-tutun näyttelijän Bryan Brownin.

Kyseessä on siis mustakomedia, jossa kahdesti miettimättä tuhlataan veripatruuna jos toinenkin. Loppua kohden alkaa miettimään, että kenet on vielä mahdollista listiä, niin että loppu elokuvaakin kertoisi jostain hahmosta eikä vain kuvaisi asumatonta paikkakuntaa, jonka kaikki asukkaat murhasivat toisensa.

Minun täytyy myöntää, että vaikka tunnustankin Chris ja Liam Hemsworthin erittäin pitkiksi (*köh) komeiksi miehiksi, niin Luke Hemsworth on kyllä veljeskatraasta eniten seksuaalista karismaa omaava.. omasta mielestäni.

Ei tämä elokuva hirveästi naurattanut, mutta tämä oli helppoa katseltavaa, kuitenkin viihdyttävää ja pidin erittäin paljon elokuvan kerronnasta, joka ei ollut täysin lineaarinen, mikä sai vähän eloa tarinaan. Tylsä tämä ei ole missään nimessä ja pidän elokuvan ylivaloisasta kuvaustyylistä ja lavastuksen teennäisyydestä, joka korostaa elokuvan mustaahuumoria, kun jo elokuvan visuaalinen ilme ja tyyli on niin epärealistista, niin tapahtumiakin on vaikea ottaa tosissaan.
...=)


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...