15 joulukuuta 2015

Miss You Already (Miss You Already)

Kulutin tämän trailerin varmaan rikki.
...molemmat trailerit

Ja tämä oli ehdottomasti tämän vuoden eniten odottamiani elokuvia ja totta kai rakastin sitä - tulen varmasti katsomaan sen uudelleen lukuisia kertoja.

Kutsukaa itkupilliksi, mutta rakastan tälläisiä kunnon nyyhkydraamoja. Remember Me ja Tähtiin kirjoitettu virhe olivat kaksi aikaisempaa elokuvaa, joiden kohdalla kyyneleet vain valuivat virtana silmistäni, enkä pystynyt lopettamaan. Miss You Already on kolmas näistä elokuvista.

Toni Collette on Milly, räväkkä ja ehkä hieman itsekeskeinenkin kahden lapsen äiti ja entisen rokkarin (Dominic Cooper) vaimo. Hänen paras ystävänsä on Drew Barrymoren esittämä Jess, jolla on puolestaan ongelmia tulla raskaaksi. Heidän välilleen syntyy skismaa, kun Milly sairastuu syöpään.

Olen aikaisemmin tuonut esillekin epämieltymystäni Drew Barrymoren näyttelijäntaitoja kohtaan, mutta nyt minun on vaikea nähdä miksi. Hänet on loistavasti roolitettu kiltimmän, hyväntahtoisemman, empaattisen ystävän rooliin. Ehkä kyse on menneisyydessä siis ollut vaan väärästä roolituksesta tai siitä, että hän on tehnyt komedioita, koska selkeästi hän sopii surullisempaan draamaan huomattavasti paremmin. Barrymore osaa katsoa Collettea isoilla silmillään täynnä rakkautta ja se sai minut vakuuttumaan hänen uskottavuudestaan tässä roolissa. Collette puolestaan voisi esittää rooliaan vastanäyttelijöinään kasa kiviä ja hän loistaisi ja saisi kemiat heidän kanssa toimimaan. Niin lahjakas näyttelijä hän on.

En pilaa tätä hienoa elokuvaa puhumalla siitä liikaa tai ylianalysoimalla. Tiedän, että kaikki eivät pysty tälläistä elokuvaa katsomaan (*köh heikot), mutta minuun tämä iskoistuu kuin veitsi sulaan voihin. Siinä on tarpeeksi perusteluja.

...=)


6 kommenttia:

 1. "Collette puolestaan voisi esittää rooliaan vastanäyttelijöinään kasa kiviä ja hän loistaisi ja saisi kemiat heidän kanssa toimimaan." :D Se on kyllä varmaan totta! Itse en ole kuullut tästä elokuvasta, no ennen tätä kirjoitusta, mutta täytyy selkeästi laittaa katsantalistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos nyt sitten ajaudut tätä katsomaan, nimittäin jos kyynelten määrä on indikaattori elokuvan laadusta, niin tämä on paalupaikalla.

   Poista
 2. Oii tää on kyllä pakko nähdä! Vaikuttaa upeen elämänmakuiselta. Itse olen tosi huono itkemään elokuville, edes Tähtiin kirjoitetun virheen tai Titanicin aikaan ei ole itkettänyt. P.S. Rakastan sinua-leffan aikana oli lähellä mutta ei :o Tiedä vaikka tämä olisikin poikkeus xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet siis tavannut vastakohtasi, koska minä itken tyyliin kaikille elokuville.

   Poista
  2. Ainiin muistin että on edes yksi leffa jonka aikana on mullakin saattanut silmänurkat kostua kun näin että Teemalta tuli eilen Elämäni ilman minua. Ootko nähnyt? Se on muistaakseni tosi surumielinen ja haikea. Pitäisi kyllä uusiksi katsoa kun edellisestä kerrasta on aikaa.

   Poista
  3. En ole, mutta uuuuu, kuulostaa just mun leffalta <3 xD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...