14 joulukuuta 2015

Critics' Choice Award Nominations 2015Kun sanoin, että Golden Globe-kategorioita on liikaa...

Samaisesta syystä, tyydyn tekemään vähän tiivistetymmän päivityksen näistä ehdokkuuksista, sillä kellään ei riitä energiaa lukea kun käyn läpi jokaisen kategorian tästä palkinnosta.

Päällimmäisenä yllätyksenä on Idris Elban (Beasts of No Nation) pois sulkeminen ehdokkaista. LUULIN ETTÄ HÄN OLI SELKEÄ VOITTAJAEHDOKAS parhaan miessivuosan kategoriassa, mutta jälleen todistamme tämän vuoden jännityksellisyyttä; yhdessäkään kategoriassa mikään ei ole varmaa.

Sen sanottuani olen NIIIIIIIIIIN innoissani, kun näyttää palkintoehdokkuus kerrallaan enemmän todennäköiseltä, että Leonardo DiCaprio (The Revenant) tulee Oscarinsa viimein saamaan ja Kate Winslet (Titanic-kanssanäyttelijä) tulee yleisössä olemaan (koska on ehdokkaana omassa kategoriassaan). Jee!

Sen lisäksi olin iloinen nähdessäni Alex Garlandin saaneen ehdokkuuden käsikirjoituksestaan elokuvaan Ex Machina, jota toivoin jo aikaisemmin tänä vuonna kun elokuvan näin (pidemmälti vahvistaen jo kauan epäilemäniä kosmisia yhteyksiä, joita tällä blogilla tuntuu olevan). Mutta jokainen tehkööt itse omat loput päätelmät muista ehdokkaista, sillä linkitän tähän vain seuravaaksi sen ehdokaslistan (ei hätää, en tule olemaan näin lakoninen tai passiivinen vastaisuudessa, mutta hyvä yksinkertaistaa asioita välillä)


http://variety.com/2015/film/awards/critics-choice-award-nominations-2016-nominees-full-list-1201660235/

P.s. kerran tai kaksi olen kännykädtä kirjoittanut arvostelun, mutta herranjumala tuon linkin lisääminen oli haasteellista! Meni joku vartti sen kanssa tapellessa... XD

Be kind to one another, peace out
-Cilo

3 kommenttia:

  1. Hattua pakko nostaa tuosta kännykällä arvostelujen kirjoittamisesta. Itse en moiseen pystyisi/ryhtyisi, sillä siinä menisi ne vähätkin hermojen riekaleet, jotka minulla joten kuten vielä koossa on, heh.

    VastaaPoista
  2. Vou, kännykällä kirjoitit??? komppaan Tuoppia, huh huh :D mulla jo normaali viestittely on välillä niin tuskaa hupelimella....

    VastaaPoista
  3. Heh, ei voi edes kirjoitusvirheiden määrästä paljastaa että tämä on mobiilituotos, sillä nehän ovat teksteissäni vakio... :D :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...