05 marraskuuta 2015

Liebster Award: Osa III - Olenko ahne?

En oikeasti ihan ymmärrä, mikä juju tässä Liebster Awardissa on. Ei ole olemassa mitään keskitettyä sivustoa, jossa listattaisiin kaikki blogit, joihin tämä palkinto on levinnyt, joten ei se oikeasti "valaise pienempiä blogeja", koska ei kukaan silti löydä niitä, koska tämä Liebster Award ei oikein johda mihinkään. Toki se on hauskaa vastata hyviin ja mielenkiintoisiin kysymyksiin ergo...

Sinin leffablogi hiljattain sai tämän tunnustuksen blogiinsa (hänkin toista kertaa) ja keksi loppuun tietenkin omat kysmyksensä ja vaikka ei nimenomaan minua haastanutkaan, jätti kysymykset vapaasti kenen tahansa vastattavaksi. Joten, minä röyhkeästi nimitän nyt itseni palkinnon saajaksi, jotta saan vastata näihin kysymyksiin nyt kolmatta kertaa. Mutta Sinin kysymykset nyt vain olivat niin mielenkiintoisia, että en voinut vastustaa kiusausta.

Oikeasti minua itseäkin vähän naurattaa, kuinka ahneeksi oikein ryhdynkään, varsinkaan kun en ole kertaakaan vissiin haastanut tai palkinnut ketään muuta (ja sitä pyydän anteeksi), mutta jotenkin olen vain niin varuillani suututtamasta ihmisiä, koska tiedän, että niitäkin ihmisiä on jotka välttelevät tälläisiä ylimääräisiä haasteita kuin ruttoa (kuvitella, vai mitä?)

Tässä ovat nyt ne niin mielenkiintoiset kysmykset, joihin ei voinut jättää vastaamatta:

1. Kuinka usein katsot elokuvia?
2. Käytätkö mitään suoratoistopalvelinta (netflix, elisa viihde, viaplay..)? Jos käytät, niin miksi juuri sitä?
3. Mitä muita harrastuksia sinulta löytyy elokuvaharrastuksen lisäksi?
4. Annatko painoarvoa Oscareille tai muille alan palkinnoille?
5. Kenen pitäisi olla seuraava James Bond?
6. Jos joulupukki toisi sinulle varmuudella 3 elokuvaa, mitkä ne olisi?
7. Keitä elokuva-alan tekijöitä (näyttelijät, ohjaajat.. yms.) olet tavannut ihan livenä?
8. Elokuvajuliste, joka tulee ihan ekana mieleen?
9. Ihmissudet vai vampyyrit? Miksi?
10. Dean vai Sam Winchester? Miksi?
11. Syltty vai Arska? Miksi?      


1. Riippuu. (tylsä vastaus, tiedän). Anna, kun elaboroin. Esimerkiksi viime viikolla olin vain sellaisella tuulella, että piti katsoa todella paljon ja mielestäni sainkin aikaiseksi katsoa elokuvia ihan hyvään tahtiin, kun katsoin peräti viisi elokuvaa. Tällä viikolla (nyt on vasta torstai, mutta kuitenkin) en ole katsonut yhtäkään elokuvaa. Sen sijaan olen uudelleenkatsonut Modernin perheen jaksoja hullun lailla. Aina ei vain pysty sitoutumaan kahdeksi tunniksi katsomaan mahdollisesti huonoa elokuvaa, vaan pitää "tyytyä" taattuun puolen tunnin viihteeseen.

2. Netflix on raamattuni. Siksi, koska siinä ei tarvitse maksaa erikseen jokaisesta leffasta, joten se tavallaan suosii enemmän elokuvia katsovaa, kuin vähemmän elokuvia katsovaa. Plus tietty valikoiman laajuus, esimerkiksi Netflixin alkuperäissarjoja ei käsittääkseni muualta edes saa.

3. Tällä hetkellä on harrastukset vähän jumissa, syystä sun toisesta, mutta ensi vuonna olisi tarkoitus taas palata salilla käynnin pariin.

4. Kyllä, duh. Kaikille alan palkinnoille. Jopa niin paljon, että harmittaa oikein kun Golden Globe-gaalaa tai SAG-gaalaa ei Suomeen lähetetä. Olen joutunut niitä netin syvimmistä onkaloista, mitä epämäärisimmiltä sivustoilta sitten kaivamaan.

5. Idris Elba.

6. Jotain uutuuksia (koska jos joulupukki on olemassa, niin pystyisi hän sitten tuomaan sellaisia elokuvia, joita ei ole edes ilmestynyt vielä): Truth, James White, Our Brand Is Crisis

7. Dome Karukoski

8. Benjamin Buttonin uskomaton elämä, jolla olen aina kokenut olevan hieno juliste. Hieno elokuva myöskin...

9. Ihmissudet, koska en ole yhtäkään elokuvaa niistä nähnyt. Sen sijaan useita vampyyrielokuvia, jotka ovat kaikki olleet niin huonoja, että ei kyllä... ei kyllä...

10. Ketä? Ei kun.. Kuka? ...piti oikein googlata. En ole kyseistä sarjaa nähnyt, joten heitän hatusta: Dean? Haha...

11. Michelle Pfeiffer. Täh? Otan salaisen vaihtoehdon C ja syön hattuni =) Nyt kun itse asiassa ajattelen, niin en kyllä edes muista nähneeni yhtäkään elokuvaa kummaltakaan. Pätkiä sieltä täältä olen nähnyt Expendablesista ja jonkun lopun jostain Arskan kaksoset-elokuvasta, mutta en varmaan yhdeltä istumalta yhtäkään Syltyn tai Arskan elokuvaa. Ja nyt voinkin mennä nurkkaan häpeämään.6 kommenttia:

 1. Hahaa, hienoa että vastasit! :D Tiedätkö meinasin vielä erikseen mainita, että olis tullut sullekin, jos ei Noir.. olisi jo ehtinyt ensin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molempi parempi xD ..eiku more is more, vai miten se nyt meni?? =)

   Poista
  2. Jotain sinnepäin :D sun nimes esiintyi jo jonkin toisenkin haasteessa. Saat kohta etuliitteen "nelinkertainen Liebster-palkinnon saaja"

   Poista
  3. Hiljaiseksihan tämä vetää. Monesta syystä. xD

   Poista
 2. Kantsii pitää mielessä millainen se ahneen loppu yleensä on, niin ei tule liiaksi intoiltua, heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ouch. Nii-i. Pitää pitää varansa xD

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...