22 lokakuuta 2015

Ikuiset ystävät (Beaches)


Alkaa kyllä viikko tuntua aika epäonnistuneelta, sillä petyin tähänkin. En saanut, mitä etsin tai mitä odotin saavani. Yhdistelmä Bette Midlerista, Garry Marshallista tarinassa ystävyydestä tuntui entuudestaan lupaavalta.

Beaches kertoo kahdesta ystävyksestä, C.C.stä (Bette Midler, nuorena C.C.nä voi bongata The Big Bang Theory // Rillit huurussa-sarjan tähden Mayiam Bialikin, joka kyllä näyttää hämäävän paljon Bette Midlerilta) ja Hillarysta (Barbara Hershey), jonka ystävyys kestää lapsuudesta pitkälle aikuisuuteen ja vaikka se välillä vaatii veronsa, nousee heidän ystävyytensä lopulta elämän kulmakiveksi.

Bette Midler näyttelee tietysti laulajaa ja suuri osa elokuvasta kuluukin hänen esityksiään kuunnellessa ja en ollut tästä hirveän miellissäni, sillä olisin sitten valinnut jonkun konserttitaltioinnin kokopitkän elokuvan sijaan. No ei siinä mitään. Suurin virhe oli mielestäni se, että elokuva kertoo tästä ystävyyssuhteesta, josta katsojan halutaan välittävän suuresti, mutta silti se on kuvattu erittäin etäisesti. Suoraan sanottuna monta kertaa elokuvan aikana ihmettelin, että miksi nämä ihmiset ovat ystäviä keskenään. Tuntui kuin he eivät edes pitäisi toisistaan.

No kaikesta huolimatta, elokuva on ihan toimivaa Garry Marshallia, tarkoittaen, että kaksi tuntia ei tunnu juuri missään ja kaikki on ihan mukavaa seurattavaa. Mutta petyin. Ei tämä mikään tearjerker ole. Etsinnät siis jatkuvat.
...=)

4 kommenttia:

 1. Juu aar tö vint piniit mai vinks...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mis? Kas me räägime me Eesti? Sest ma ei saa aru mis tahes sõnum. "Jah aar" kuvatakse märge, et sõnum mulle või käitumist. Kui jah, siis ma kindlasti saada konstruktiivset tagasisidet, kui sa vaid teaksid kindlasti, et ma loen midagi. Ma loodan, et sa tagasi asjakohased, soome keeles ...! xD

   Poista
  2. Rallienglantia sen piti olla, mutta sen verran huono olen siinä, että tarttee näköjään jatkaa opintoja sen parissa, heh.

   Poista
  3. Haha

   -tai sitten minä vain huono tulkki xD

   "You are the wind beneath my wings" - Got it!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...