07 elokuuta 2015

Liebster Award


Kivaa, että tälläistä haastetta pukkaa. Kiireiden keskellä kun aikaa löytyy vähän niukemmin bloggailemiseen, niin tälläiset haasteet on hyvä tapa pitää blogia vähän enemmän elossa.

Kiitos siis Miiaulle haasteesta, jonka vastaaotan ilomielin!

Liebster Award-haasteen tarkoituksena on siis vastata haastajan antamaan yhteentoista kysymykseen ja (haastaa yksitoista muuta bloggaajaa omiin yhteentoista kysymykseen), jota en aio tehdä, koska juuri olen pommittanut vähäisiä blogikontaktejani toisella haasteella ja ei kannatta kerjätä verta nenästään ;)

Eli ne yksitoista kysymystä oli: (ja minun vastaukset alla, duh)

1. Mikä on suosikki mietelauseesi?

Näitä on monta, rakastan lukea erilaisia aforismeja, sitaatteja ja mietelauseita. Parhaimmat kirjoitan jopa ylös pieneen muistivihkoon. Paras on kyllä varmaan, että: "You'll never find happiness, if you continue to search for what happiness consists off" - tämän muistaakseni sanoi Albert Camus ja aikanaan sillä oli suuri vaikutus omaan elämänasenteeseeni ja siihen, että oivalsin, että voin elää ihan miten itse haluan, koska olen vastuullinen vain ja ainoastaan itselleni. Hyvä tunne

2. Millainen olisi unelmakotisi?

Upea arkkitehtuuri ja kodinsistus on kyllä itselle myös läheinen asia. Asuntomessuilla olen käynyt joka vuosi ja tv:sta tulee seurattua kaikkia Suomen kaunein piha ja Grand Designs-ohjelmia. Ihailen hotellihuoneiden (uskokaa tai älkää) sisustusta ja unelma koti olisi kyllä silti joku mukulakivikadulla sijaitseva vanha, kivinen kerrostalo asunto.

3. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on?

Ahphyyh..... Tällä hetkellä, kuten olen joka välissä täällä blogissakin toitottanut, niin elämäni on vähän kiireisempää, että sitten kun jossain vaiheessa (saattaa mennä pidempikin aika - tiedän, olen ärsyttävän salamyhkäinen) elämäntilanne vähän rentoutuu, niin onkin sitten aika vapaat kädet päättää, että mihin suuntaan seuraavaksi xD

4. Missä olet erityisen hyvä?

OLEN AINA INHONNUT KEHUA ITSEÄNI, en ole koskaan pystynyt yhdessäkään kyselyssä vastaamaan, että missä olen hyvä, tai mitkä ovat parhaat piirteeni.

5. Missä haluaisit olla parempi?

Ahphyyyh, kuinka pitkän listan saan tehdä?

6. Harrastus, jonka haluaisit aloittaa, mutta et ole vielä syystä tai toisesta aloittanut?

Hip hop-tanssi tai väittelykerho

7. Ketä haluaisit kiittää? Miksi?

Mikky Ekkoa, joka on luonut kappaleen, jonka nyt uskon olevan täydellinen:


8. Kerro kolme asiaa jotka tekevät sinut tällä hetkellä onnelliseksi?

Hiljaisuus, rauha, lämpö

9. Paras lapsuusmuistosi?

Samperi, olisi pitänyt miettiä kahdesti ennen kuin lähden päätäpahkaa tähän kyselyyn vastaamaan, sillä onpa vaikeita kysymyksiä! Sanotaan vaikka joulut.

10. Miten lataat akkujasi?

Karkkipussi, hyvä leffa / tv-sarja ja sohva/sänky

11. Mille nauroit viimeksi?

Jonkun kertomalle jutulle (anteeksi tylpästä vastauksestani)


2 kommenttia:

  1. Kiva että vastasit tähän ja hienosti selvisit :D Vaikka kysymyksistä tosiaan tuli aika haasteellisia :/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...