15 elokuuta 2015

Amor yllättää (Imagine Me & You)

Piper Perabo menee naimisiin Matthew Gooden kanssa, mutta häissään rakastuukin floristiin (Lena Headey) - no arvata saattaa kuinka siinä käy. Ja siinä kestää valitettavan kauan ennen kuin sinne päästään. Todella paikallaan junnaava, naurattamaton brittiläinen komedian pätkä, joka kyllä unohtuu mielestä ennen kuin se ehtii edes loppumaan.
...=)

4 kommenttia:

 1. Tän leffan ainoa pointti taisikin olla se, että romanttisen komedian pääparina nähdään kaksi naista, eikä mies ja nainen. Mutta juu, ei mikään erikoinen pätkä. Miellyttävät näyttelijät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vähän sama kuin Brokeback Mountainissa ja en voi sietää sellaista elokuvantekemistä - kyllä niissä joku muukin juju täytyy olla xD

   Poista
  2. Toki ero näissä kahdessa mainitussa elokuvassa on se, että tuossa romcomissa kahden naisen välinen rakkaus oli ihan ookoo. Brokeback Mountainissa taas ympäristö ja aikakausi tekivät samaa sukupuolta olevien suhteesta ei-hyväksytyn.

   Eikä nyt ehkä muutenkaan voi näistä kahdesta puhua samassa yhteydessä... Ovat niiiin eri kauraa.

   Poista
  3. *nolona *kröhöm... niin, en suosittele sitten lukemaan arvosteluani Brokebackista... tiedän, että monelle se on jopa elämän tärkein elokuva, mutta minä en päässyt siitä yli, että se ratsasti vain sillä, että elokuvan keskiössä on miehen ja naisen sijaan kaksi samansukupuolen edustajaa, kuten teki tämäkin leffa vähäsen.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...