05 heinäkuuta 2015

Movie Monday #12 - Parhaista parhain

<<edellinen<<                                           >>seuraava>>
"Kuka on sinun lempinäyttelijäsi? Valitse yksi ja kerro hänestä omassa blogissasi. Kuka hän on, missä elokuvassa/tv-sarjassa näit hänet ensimmäisen kerran, milloin hän valloitti sydämesi, mitä kaikkia hänen töitään olet nähnyt? Olisi myös mielenkiintoista kuulla miksi juuri hän."

(Vastaan tänään (su), koska en ehdi huomenna (ma)).............................................................................................................jos pitää yksi valita:

Cate Blanchett

Perustelut:

A) olen nähnyt häneltä useita loistavia elokuvia. Ei vain hyviä elokuva, vaan monet hänen tähdittämänsä elokuvat ovat parhaimpien elokuvien listallani.
B) Blue Jasmine (yksinkertaisesti upein näkemäni roolisuoritus)
C) Hän on kaunis ja ennen kaikkea hurmaava persoona. Hänellä on myös jalat maassa ja keskittyy melko pitkälti vain työhönsä näyttelijänä. (kaikkien julkkistemppujen sijaan)
D) Hänen repertuaarinsa on uskomattoman laaja JA hän on mielenkiintoinen katsottava valkokankaalla, luoja tietää, että samaa ei voi sanoa läheskään kaikista näyttelijöistä, joiden karisma on vain niin laiskaa, että katsoja tajuaa viimein kuinka nukkua silmät auki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...