31 heinäkuuta 2015

Kymmenen kysymyksen haaste

Tämän kiireisen viikon ohessa oli todella suuri ilo huomata, että intensiivisesti seuraamani blogin, Sinin leffablogin kirjoittaja Sini oli pistänyt tännepäin haastetta tulemaan. Minähän vastailen aina kaikkiin haasteisiin ja teen kaikki mahdolliset listat, mitä vaan maan päältä löytyy, joten siksi sormeni oikein syyhyävät päästä tämän haasteen kimppuun. Kiitos paljon Sini!

Eli haasteen aiheena on yksinkertaisesti vastata kymmeneen elokuva-aiheiseen kysymykseen.1. Minkä elokuvan ostit viimeksi? ja mistä?

 • Minun elokuvieni ostaminen on saapunut vähän surulliseen pisteeseen, kuten täällä jouduin jo myöntämään. Nimittäin viimeksi kun olen käynyt elokuva/-pelikaupassa, olen ollut siellä kännykkä kädessä ja kirjoittanut ylös mielenkiintoisten elokuvien nimet ja pistänyt korvan taakse, että tulen myöhemmin Netflixista ne katsomaan. Mutta viimeisin ostamani elokuvan täytyy olla Blue Jasmine, joka minun oli pakko saada omaksi, kun olin sen teatterissa nähnyt ja tästä on tosiaan vähän aikaa....
2. Mitä televisiosarjaa/sarjoja seuraat juuri nyt?
 • Kovimmissa syynissä on ollut ehdoton uusilempparisarjani Netflixin (yllätys, yllätys) Grace & Frankie, jonka olen katsonut nyt kahteen kertaan. Tosiaan minun aikani on tällä hetkellä vähän kiireistä, joten tv-sarjojen katsominen on jäänyt vähän vähemmälle, mitä se oli alkukesästä. Silloin seurasin Orange Is The New Blackin kolmannen kauden, Game of Thronesin viidennen kauden, Episodes-sarjan neljännen kauden (joka oli muuten sen sarjan paras tuotantokausi siihen mennessä), Empire-sarjan ensimmäisen tuotantokauden (sitä sarjaa ei tosiaan Suomessa vielä pyöritetä - älkää kysykö mistä minä sen katsoin... Moving on... xD). Tällä hetkellä tulee katsottua lähinnä vain American Idolia viikonloppuisin, kun siihen vähän aikaa löytää.
3. Minkä kirjan luit viimeksi? 
 • Auts,,, uuhh,,, kirjan? Mikä se on? xD Facebookiin näyttäisin olevan päivittänyt kirjalistaan viimeiseksi Tuomas Kyrön Miniä-kirjan. Joten vastaan sen.
4. Mene imdb:hen ja rullaa alas "Recently Viewed" kohtaan, kerro 5 viimeisintä. 
1. Max Von Sydow 2. Thomas Horn 3. Grizzly Maze 4. Wake 5. Piper Perabo 6. Murder by Numbers 7. Fathers and Daughters 8. Show Me a Hero 9. Winona Ryder 10. Bridesmaids 11. Sublime 12. Notting Hill
 • Tämä oli hauska kysymys! Siksi minä innostuin listaamaan kaikki 12 näkyvää kohdetta =)
 • [korjaus * kolmetoista näkyvää kohdetta. Yksi kohde keskellä on "Krystal"]
5. Onko sinulla jotain sellaista elokuvaa/tv-sarjan jaksoa, jonka olet nähnyt aivan liian nuorena?
 • Omasta mielestäni tai ainakin miellän itseni olleen hyvin kypsä jo hyvin nuorena, joten mikään liian eksplisiittinen materiaali ei ainakaan mielestäni päässyt liikaa härnäämään. Edelleenkin ikuisia traumoja tuottaa Tyttöni mun-elokuva ja etenkin se kohtaus, kun Macaulay Culkin makaa kuolleena ampiaisten keskellä.
6. Minkä elokuvan olet aikeissa nähdä seuraavaksi valkokankaalta? 
 • Meikäläisen yleensä löytää leffateatterin pimennosta parhaiten viimeistään silloin kun Oscar-kausi ollaan saatu aluilleen. Nyt tälläin kesäaikaan on vähän kuivempaa kautta sen saralla, kun ei tosiaan kaikki Summer blockbusterit ihan NIIN paljon kuitenkaan kiinnosta. Uusin Woody Allen on tietysti aina varma veikkaus, Ricki and The Flash-elokuvaa olen odottanut kuin kuuta nousevaa siitä asti kun sen trailerin bongasin Youtuben pimennöstä. Se traileri on sikahyvä ja leffa jonka pääosissa on MERYL STREEP ei ole koskaan huono valinta! - lisäksi Anne Hathaway ja Nancy Meyers-yhdistelmä ei voi olla huono. Joten näistä näytöksistä kannattaa yrittää bongata allekirjoittanutta, jos minua sattuu kaipaamaan leffaseuraksi xD
7. Mikä sai sinut alunperin kirjoittamaan blogia? 
 • Tästä olen puhunut ennenkin, mutta kaksi elokuvaa; Unelmien pelikirja ja Rakkaus
8.  Paras yli 80-vuotias aktiivinen näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä?
 • Jos huijaan sääntöjä kolmella vuodella: Jane Fonda, jos en, niin; Ellen Burstyn (vaikka en hänestä persoonana pidäkään, hän oli hyvä Interstellarissa) tai Judi Dench
9.  Paras alle 15-vuotias näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä?
 • Jos huijaan sääntöjä vuodella: Ruby Jerins, jos en, niin; Quvenzhane Wallis
10. Paras James Bond? Paras Tohtori (Doctor Who)? Paras Kissanainen?
 • Paras James Bond: Skyfallin Daniel Craig, Paras Tohtori (Doctor Who): minun on hyvä vastata tähän kysymykseen, kun en edes tiedä, mikä tämä on (tv-sarja, ilmeisesti...), Paras kissanainen: taidanpa poiketa valtavirrasta ja vastata Halle Berryn (kutsukaa hulluksi tai älkää, minusta hänen kissanainen oli hyvä elokuva)

...noir, Tiinanen, corum81 ja Horrendous varmaan hyppäävät suurella innolla haasteen pariin! ;)

3 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...