01 heinäkuuta 2015

Die Hard 4.0 (Live Free or Die Hard)

Täytyy vaan sanoa, että on se Bruce Willis perkeleen kova! Vaikka en yleensä pidäkään hänenkaltaisistaan machotoimintasankareista, hän on poikkeus. Hänessä on vain jotain. Ja inhoan sanoa, että jossakin on "vain jotain" ts. "se juttu", mutta hänellä se on. Elokuvana Die Hard-elokuvasarjan neljäsosa on niin massaa kuin vain voi olla. Se on mielestäni aika uskollinen sarjan tyylille muutenkin, en juuri näe eroa esimerkiksi viitosen ja nelosen välillä. Loppurytinä on jo sen verran eeppistä, että siinä on jo kauan aikaa sitten hävinnyt kaikki uskottavuus, jos sellaista alunperin olikaan, mutta juuri niin sen pitää olla. Toimintaelokuvana tämä siis toteuttaa tarkoituksensa. Senkin takia, että vaikka elokuvan kesto on huomattavat kaksi ja puoli tuntia, se tuntui kuluvan kuin silmänräpäyksessä, samaa voi sanoa vain harvasta elokuvasta.


...=)

4 kommenttia:

 1. Millä taikatempulla sie olet saanut leffan kestämään KAKSI JA PUOLI TUNTIA?? Minun DVD:n laskuri ei saavuttanut edes täyttä kahta tuntia.
  Käsittääkseni pidennetty versiokaan ei lisää kuin verta ja epäkristillistä kielenkäyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin televisiosta! Mainoskatkot kun kahden tunnin leffaan ynnää päälle, niin kyllä siihen yksi puoli tuntia niin vain lisää sohvalla istumista tuli!

   Poista
  2. No sehän selittää.

   Olin vähän järkyttynyt yksi vuosi kun ensimmäinen Die Hard (2h 2min kun lopputekstit alkavat pyöriä) tuli Subilta. Katselin etukäteen lähetystietoja ja he olivat jollain keinolla saaneet venytettyä lähetysajan viittä minuuttia vaille kolmeen tuntiin. Tämä selittyi kylläkin sillä, että juuri ennen lopputekstejä mainoskanava vei elokuvan mainostauolle (!) ja aloitti mainostauon jälkeen uudestaan elokuvan lopputaistelun O_O
   Luulin jo että olen jossain twilight zonessa ja sama puolituntinen alkaa luuppaamaan läpi ikuisuuden.

   Poista
  3. Joskus on tiedätkö minullekin käy tolla lailla, nyt kun muistutit. Ei kylläkään enää pitkään aikaan - ehkä tässäkin suhteessa tekniikka parantunut, mutta aikoinaan tälläistä tapahtui kyllä yhtenään. Ei ehkä aina tuossa mitta suhteessa, mutta välillä katkolta tultaessa palattiinkin jo tapahtuneisiin kohtauksiin. Voi niitä aikoja!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...