29 kesäkuuta 2015

Kolme Tuumaa (Three Inches)

Tämä on täysin surkea sci-fi-tv-elokuva, jonka pääosassa on poika, joka salamaniskusta saa kyvyn siirtää esineitä kolme tuumaa. Hänet värvätään tälläiseen yksityiseen keikkoja hoitavaan, vähän salaperäiseen firmaan, jossa on muitakin "lahjoja omaavia" yksilöitä.

Idea siis kuulostaa hauskalta ja lupaavalta. Toteutus on kuitenkin harvinaisen uneliasta ja minun piti oikein ottaa kännykkä siihen katsomisen lomaan ja selailla nettiä. En menettänyt elokuvasta yhtään mitään, vaikka välillä kännykässä katse viipyili aika kauankin.

Pahiten metsään mennään kun näitä lahjoja yritetään, säälittävästi, rueta selittelemään. Aivan kuin niille löytyisi mukamas joku uskottava, tieteellinen selitys. Se puolestaan avaa purkillisen lisää käärmeitä. Esimerkiksi miksi päähenkilö pystyy siirtämään vain esineitä, jotka ovat paikallaan tai kevyitä? Kaiken järjen mukaan, jos sellaista tähän haetaan, niin hänen pitäisi pystyä siirtämään myös vaikka ristelyalusta kolme tuumaa eteenpäin, tai ilmassa lentävää luotia.

Elokuvan paras kohta onkin sen loppu, joka on surkuhupaisa, sillä se on jätetty täysin auki mahdollista jatko-osaa varten. Hah! Ja semmoista ei varmaan kyllä tule näin surkealle tekeleelle!


...=)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...