23 elokuuta 2014

Fall Preview

Eilen julistin kesän päättyneeksi, tänään on siis sopivaa julistaa syksy alkaneeksi!
Samalla aiheella jatketaan, nimittäin Yahoo! on tehnyt myös listan tulevista syksyn elokuvista, se löytyy linkin takaa.

Erityisesti yksi elokuva pisti silmääni. Olin kuullut siitä jo aikaisemmin, mutta vasta nyt minulla oli energiaa ajatella sitä vielä pidemmälle.

1) Teen nyt jo ensimmäisen Oscar-toiveeni: Toivon, että The Imitation Game saa Oscar-menestystä ja erityisesti, että Keira Knightley voittaisi Oscarin. Olen aina pitänyt Knightleysta ja on sääli, ettei hänellä ole jo Oscaria, hänen piti saada se Anna Kareninasta, mutta se epäonnistui Oscar-huomion saavuttamisessa.

2) Ihmettelen, miksei Alan Turingista ole tehty jo elokuvaa. Miehen tarinahan oikein huutaa elokuvallisuutta, koskettavuutta ja eeppisyyttä, etenkin kun Hollywood on aina tykännyt historiallisista draamoista ja minä myös.

3) Uskon, että elokuvalla on suuret mahdollisuudet. Alan Turingin tarinassa on kaikki edellytykset, ja tulevaisuuden (ehkä jo nykyhetkenkin) suuri nimi Benedicth Cumberbatch on viimenkin saavuttanut roolin, jossa voisi saadakin jo jotain huomiota, sen sijaan, että tekisi vain hyvää työtä Julian Assangena tai Sherlock Holmesina, nyt hänellä on mahdollisuudet parhauteen.

4) Keira Knightley. Sanoinko hänet jo? Ai niin. Sanon sen silti: Keira Knightley.

5) Elokuvassa on kaikki Oscar-ainekset : Hyvät näyttelijät, ilmeisesti hyvä käsikirjoitus (The film's screenplay topped the annual Black List for best unproduced Hollywood scripts in 2011.), The Weinstein Company, Historiallisuus, elämäkerrallisuus ja ikävä sanoa, mutta toinen maailmansota ja toinen maailmansota-elokuvat saavat aina Oscareita. Plus näen sen todella epätodennnäköisenä että elokuva jää vähälle huomiolle, koska tarina on niin merkittävä, toisin kuin ehkä joissain toisissa historiallisissa draamoissa, jotka muistuttavat vähän Oscareiden kerjäämistä. Vertaisinkin The Imitation Gamea King's Speechiin, mutta tietenkin on vielä liian aikaista luvata mitään, mutta toiveet on suuret!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...