Blogi

Tervetuloa leffablogiin.

Perustamisen jälkeen (vuonna 2013) olen ehtinyt arvostella satoja elokuvia - täysin eri tyylilajeista, tekijöiltä sekä maailmoista. Pääasiassa blogin huomio on amerikkalaisessa post-2000 elokuvataiteessa, mutta välillä koen kiehtovana tutkia myös muuta valikoimaa esimerkiksi Japanista, Ranskasta tai Unkarista. Toisin kuin monet muut itseään tiedostavat elokuvankatsojat (lue: jotain kritiikin omaista rustaavat) en koe liian jyrkkää aversiota kevyempäänkään viihteeseen, joten elokuvateatterissa tulee ravattua välillä muun lauman mukana.

Suosikkielokuvantekijöitä on Richard Curtis (About Time, Notting Hill), Hirokazu Koreeda (Like Father Like Son, Air Doll), Taylor Sheridan (Sicario, Hell or High Water), John Madden (Miss Sloane, The Debt).

Myös vuotuinen palkintokausi kiinnostaa ja välillä tämän blogin lukijat joutuvat kestämään myös analyysia sen etenemisestä (tunnisteella "movie talk"). Teen tätä kiinnostuksesta, en ammatiksi - joten jos minkäänlainen yhteistyö kiinnostaa, olen täysin avoin kaikkiin projekteihin, maksutta. Ota vapaasti yhteyttä s-postitse, twitterissä tai blogin kommenteissa ihan minkä asian tiimoilta tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...